Widok

Tragedia !!!!!!!!!!

Wszystko mega tłuste do tego wcale nie takie tanie !!! Sałatka którą otrzymałem wyglądała jak by już 5 dni tam na mnie czekała, dorsza w tubie dostałem śladowe ilości, więcej tam było ości niż jakiejkolwiek ryby, poza tym w środku mega brudno, rozumiem sezon, ale od czasu z miotłą i mopem mógł by się ktoś przebiec po lokalu wkońcu nie jest on taki duży, a w sumie to jest konkretnie mały, 3 osoby w środku już sie o siebie by obijały. Naprawde nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja ocena
Fish & Chips kategoria: Fast food
obsługa: -

menu: -

jakość potraw: 1

wygląd i czystość: 2

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

a jadłeś kiedyś fish and chips nie tłuste??
po 1: powyżej zamieszczono "odpowiedź obiektu" a autorem jest "Sopociak" czyli ten sam który jako pierwszy dodał tu pozytywną odpowiedx.

Troche żenujące jest samemu sobie wpisywać opinie :/

a po 2; może prawdziwe fish&chips jest tłuste ale za to jest tam ryba a nie tak jak w tym lokalu.

Proponuje zmiane nazwy lokalu na CHIPS & fish bedzie bardziej adekwatna do proporcji jakie są tam serwowane

po 3: ustosunkowanie się do tylko jednego zarzutu z 5 (tłuste, drogie, małe porcje, nieświeże, brudny lokal) też daje do myślenia

... w sumie dobrze że właściciele nie zaprzeczają prawdzie
Niżej zamieszczona wypowiedź nie powinna być usówana!!!Lokal boi się brawdy o niem?to , że jest tam syf i brud każdy wie, a to co pisał były pracownik?bco w tym złego?!?!?!i dobrze, że lduzie tak piszą...przynajmniej wiadomo gdzie nie jeść. Z tego co pamiętam w tamtej opini było napisane, że na zapleczu chodzą robaki i koło nich jest rozmrażane mięso itp..że wszystko tam leży dłuugo bo właścicielki nie uznają "strat" i jak nie ma ruchu mięso i sosy stoją po 2 tyg w cieple..koszmar!!byłam tam i już się nie dziwie czemy się zatrułam!!tlyko nie rozumiem czemu usówają takie komentarze, które przestrzegają ludzi, żeby się nie zatruły!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia została zablokowana przez moderatora
do góry