Widok

Tragedia

Ofertę mają dobrą. Szybki internet, ceny przystępne, ale jeśli chodzi o kontakt, instalację i realizację zlecenia - jeśli nie ma się okablowania UPC w mieszkaniu - to jakaś tragedia. Mają chyba w d... indywidualnych klientów, bo doprowadzenie kabli i wywiercenie dziury w scianie to już za dużo dla nich zachodu. Już prawie dwa tygodnie czekam na instalację. Na maile nie odpisują, mówią że oddzwonią i cisza.. Myślę już o innym dostawcy. Może wolniejszy Internet, ale przynajmniej obsługa tam jest o niebo lepsza.
Moja ocena
UPC Polska kategoria: Dostawcy internetu
obsługa: 1

oferta: 5

jakość usług: 3

awaryjność: -

przystępność cen: 5

ocena ogólna: -

3.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeszcze tak daleko nie doszedłem z nimi ( i dzięki Bogu ) !
Jestem ( jeszcze tylko 2 mies. ) w Multimedia - nie będę tu opisywał tego dziadostwa bo to nie ten temat i szkoda klepania mojego w klawiaturę i ponownego Wku.......u się .
Przymierzałem się do wzięcia ich usługi ( 50MB inter, TV i tel 240 min za 120zł teraz płacę 127zł w MM) przez 3 dni sprawdzałem wszystkie oferty , wszystkie regulaminy itd.... i nie jest to najlepsza oferta no ale 3 w jednym więc morze !? - dzwonię do biura sprzedaży i !!! jakiś nieuk a może " celowy specjalista " melduje mi ( w trakcie rozmowy wciskanie kitu pakietów itd.. tak jak by miał przedszkolaka przed sobą a nie fachowca z 24 letnią praktyką ) oczywiście już jedziemy , już zakładamy itd.... tłumacze cepowi że TV ( Sony Bravia KDL40VL130 Full HD ) przywiozłem sobie z U.S.A i czy ich baksa będzie obsługiwać system NTSC - odp... tak bez problemu nawet jak by pan go przywiózł z Australii !? a skąd pan to wie się pytam ? bo wiem !??? - mówię to proszę przysłać tech... z baksą - kabel wasz jest za moimi drzwiami więc podłączymy bez wiercenia dziury i sprawdzimy czy będzie działać - odp.. nie ma problemu !!! płaci pan 99zł za podłączenie - jakie 99zł pytam się w promocji na państwa stronie www. jest że : instalacja 1 zł , 30 dni 0zł a 23mies po 120zł - kto będzie kupował kota w worku !? - więc moja odp.... ( jak już mnie na samym starcie tak traktują ) była dziękuje panu wsadź sobie pan tą ofertę głęboko w D........ę do widzenia.
NIE POLECAM NASTĘPNE NACIĄGACZE !!!
A moją alternatywą będzie : Opticum/Orton XTS 703P Combo DVB-T, DVB-S , + antena dach , internet z maxnet 25MB za 49,90zł bez umowy ( koszt całości inwestycji to 560zł po roku się zwraca ) a możliwości z tym dekoderem są spore ! ( moim zdaniem najlepsza opcja a mieszkam w Gdyni ).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam pytanie - czy i u Was po włączeniu kablówki (mam stary telewizor, więc mam też przystawkę, takie czarne pudełko na telewizorze), a więc po włączeniu i wybraniu programu co najmniej raz, a często i 2 razy obraz znika, i trzeba od nowa wybierać program. Ma ktoś taki objaw?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry