Widok

Tragedia

Jeszcze nigdy nie spotkałem się z taką sytuacją! Lekarz (lek. med. Elżbieta Terlikowska) odmówiła mi przyjęcia, mimo, że pacjentów nie było przed gabinetem. Tłumaczyła się natłokiem pracy od 3 tygodni oraz tym, że musi kiedyś wyjść do toalety !!!
Niedopuszczalne, aby opłacając składki- Pacjent musiał słuchać czegoś takiego. Jestem naprawdę zniesmaczony taką postawą.
Moja ocena
obsługa: 2

oferta: 2

jakość usług: 1

wyposażenie: 2

czas oczekiwania: 1

ocena ogólna: 1

1.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
a MUSIAŁA ??? przyjąć skoro przyszedł wcześniej nie zarejestrowany,czy to był nagle i ciężko chory ?? Nie wszystko za te opłacane SKŁADKI się należy od ręki i natychmiast, a lekarzowi NALEŻY SIĘ chwila przerwy na posiłek i załatwienie potrzeb fizjologicznych.Tylko dlaczego lekarka SIĘ TŁUMACZYŁA ?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6
Generalnie znam tą panią, zmieniłam lekarza za właśnie wielokrotne tego typu incydenty i słyszane zza drzwi prywatne rozmowy, a przede wszystkim, za niewielkie kompetencje - tak sie składa że wychowywał mnie dobry lekarz, niestety przeprowadziłam sie, więc mam teraz bardzo daleko - uprzedzając uwagi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szef firmypowinien wyposażyć dyżurnych w pampersy. Wtedy takie skandaliczne sytuacje nie będą się zdarzać
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry