Widok

Tragedia

Bylo super. Do stycznia. Abonament-super dla kogos kto nigdy nie wyjezdza, zastanawiam sie jak to bedzie wygladalo w lecie, kiedy zaczna sie urlopy, tez wszyscy beda placic za czas kiedy nie cwicza? Ja nie mam zamiaru. Ale kompletnie nie rozumiem dlaczego mam placic od 1 do 1???? Co jesli mi pasuje od 15 do 15? W mojej "nowej" silowni nie maja z tym problemu.
Moja ocena
obsługa: 5

oferta: 1

wyposażenie: 5

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 2

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mysle ze straca stalych klientow. ja na razie chodze na silownie, bo chce i mam na to czas. odpowiada mi cena karnetu, zwlaszcza ze mam blisko do calypso. ale wiadomo ze nie bedzie to trwalo wiecznie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W lecie niezaleznie czy bedzie umowa czy inne bzdury ludzie sie wykrusza, taka jest kolej rzeczy. Trenowalem w ostatnie wakacje - straszne pustki niezaleznie od pory dnia.

Mozesz placic od 15 do 15, aczkolwiek nie jest to tak proste :) Ale da sie (2 raty) i bedzie Cie kosztowalo chyba 1zl wiecej niz normalny karnet (2x85) - dopytaj na recepcji. Co nie zmienia faktu, ze to idiotyczna zmiana.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jest masakra jakas ale tez ludzie powinni sie ogarnac zbojkotowac ta silownie moze by wtedy poskutkowalo a dopuki garsc ludzi pojela bzdure tej silowni i odeszla to 2 polowa chodzi tam na dal i zgadza sie z glupata tej firmy i szef ma to w d*pie i zaciera rece na zysk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzie jest jakas sensowna silownia? Nie chodzi o sam sprzet ale o instruktorow. Bo ja bylem na wielu w trojmiescie i wszedzie bylo to samo - jacys pakerzy jako instruktorzy, ktorych gawno obchodzilo ze tam bylem i robili wielka laske gdy mieli cos wytlumaczyc. Glownie zajeci rozmowami z kolezkami. Plany treningowe byly czesto platne. Mnostwo koksow i innych dziwnych typow.

Jedyny powod dla ktorego nadal jestem w calypso to instruktorzy i ludzie ktorzy tam chodza (praktycznie bez koksow, zroznicowanie wiekowe). Cena nie ma dla mnie az takiego znaczenia. Aczkolwiek gdyby zrobili obowiazkowe umowy, to bym zrezygnowal. Pewnych granic sie nie przekracza.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry