Widok

Tragedia!

Szanowni Panstwo,

rzadko kiedy wypowiadam sie na forum, ale tym razem uwazam to za obywatelski obowiazek. Jedyna zaleta tej pizzerii to otwarcie w nocy. Ok, ale teraz sluchajcie. Okolo 1 w nocy zachcialo mi sie jesc, mysle sobie zamowie z Vampire (wczesniej 2 razy od nich zamawialem, straszna pizza, ale jak chce sie jest no to trudno). Zamowilem przez pizza portal, zaplacilem karta, sciagnelo mi ponad 40 zlotych. Csekam i czekam na potwierdzenie, nie ma, wiec dzwonie. Mila Pani odbiera i mowi ze z mojego zamowienie nici, przekazuje sluchawke starszemu Panu, ktory mnie informuje, ze "Panie, pizzaportal oszusci, jakie 7 zlotych za dojazd, u nas od dawna jest 10, ja bede do pana jechal na chylonie za 7 zlotych, czy pan jest powazny???" Ja zdebialem, ale i sie wku...lem. Gosciu sprawdzil, ze jest zaplacone wszystko i mi mowi ze nie dowiezie i musi do wlasciciele zadzwonic, dno i sto metrow mulu! zwoni po 10 minutach, ze jednak dowiezie, po 3. I co ja mialem zrobic? Odechcialo mis ie tej pizzy, ale mialem zaplacone. PRzyjechal gosciu, zreszta okazalo sie ojciec wlasciciela rozwoi pizze.Nie zamowie stamstad nigdy wiecej. Jestes z Gdyni, chcesz zjesc w nocy - nie dzowni po Vampire!!!
Moja ocena
Pizzeria Nocna kategoria: Jedzenie na wynos
obsługa: 2

jakość potraw: 2

czas realizacji: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 2

1.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu

Zamówienie klienta zostało zrealizowane za pośrednictwem pizza portal ,jednak w skutek błędów i nieprawidłowego naliczenia kosztów dowozu 7zł - zamiast 10 zł i minimalnej sumy na terenie Gdyni 40 zł w produktach własnych. Pizzeria powiadomiła o powstałym błędzie klienta informując, że w ramach wyjątku może zrealizować błędnie naliczone zamówienie przez portal,który kontaktował się po zaistniałej sytuacji z klientem wyjaśniając swoją pomyłkę.
Klient pomimo twierdzenia iż pizza jest straszna...w składanym zamówieniu..napisał" lubię wasza pizzerię zawsze was polecam na imprezach !"

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dopiero teraz zobaczylem ten komentarz. O czym Pan w ogole pisze? Nigdy nigdzie nie stwierdziłem, że was polecam! Co więcej - zespol pizzaportal NIE pracuje w nocy, wiec mnie o zadnym bledzie na cito nie informowal. Po mojej interwencji dostalem od PP odpowiedz nastepnego dnia, ze nie ma wplywu na jakosc potraw, natomiast blad byl po waszej stronie, bo nie zaktualizowaliscie konta, wprowadziliscie swoje podwyzki jedynie u siebie (ulotki, strona). Prosze powiedziec, co mnie interesuja wasze relacje z pizza portal - oni sciagneli ode mnie 40 zlotych a Pan pisze, ze "w ramach wyjatku" mi przywiozl pizze? W innym razie to ja nastepnego dnia zglaszam do sadu pizzeportal, a oni was, zgodnie z umowa. Nie ma takiej sytuacji, ze kasa z konta jest dla was rezerwowana, a wy sobie przyjedziecie badz nie. Padajcie jak najszybciej, bo nie dorosliscie do tego, zeby prowadzic jakikolwiek biznes! A szacunku do klienta - 0. Ja place pieniadze o 1 a dostaje z laski pizze po przebojach i kilku telefonach o 3, bo "pizzaportal" ma zle napisane. A czyja to wina? WASZA, bo to Wy z nimi podpisaliscie umowe i powinniscie monitorowac, co sie dzieje. I jeszcze ten brak odzewu z Waszej strony po mojej wplacie w Pizza Portal - co Wyscie mysleli? Ze dostaliscie kase za darmo? iI ze klient stwierdzi: "nie potwierdzili, to ide spac, niech im bedzie kasa na zdrowie???". Zamiast przeprosic, to sie probuje Pan glupio tlumaczyc. Paranoja. Jeszcze raz przestrzegam wszystkich przed ta pseudopizzeria!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry