Widok
Tragedia!!!
Nie polecam. Wczoraj byłem tam z moim psiakiem.Od pewnego czasu ma duszności,sprawia wrażenie jakby sie krztusił.Ponieważ poprzedni pies miał podobne problemy od razu zasugerowaliśmy Panią,że to może być problem z płucami lub sercem.Pani stwierdziła poprzez cudowny dotyk czy może jakieś nadprzyrodzone zdolności,że to z pewnością zapalenie krtani.
Bardzo mnie to ucieszyło,gdyż okazało się,że nie jest najgorzej.
Zapytałem jeszcze raz czy to na pewno nie płuca,Pani odpowiedziała,że są czyściutkie ,a serce ma jak "dzwon".
Przypisała antybiotyk,leki i oczywiście usługa.
Dziś w nocy dostał takich duszności,że z trudem otwierał oczy.
Moi rodzice zabrali go do szpitala,gdzie stwierdzono wodę w płucach i bardzo powiększone serce...nie dożyłby poranka.
Gdyby byli tam lekarze,choć w połowie tak dobrzy jak wypowiadają sie o nich ludzie(lub oni sami) na forum.To bez względu na cenę przy takich objawach zbadali by płuca i serce zwłaszcza ,że mają sprzęt na miejscu.
Piszę to ku przestrodze pracujących tam pseudolekarzy miło opowiadających o swoich psiakach czy innych przeżyciach,
Ponieważ nikomu nie życzę widoku konającego przyjaciela...
Bardzo mnie to ucieszyło,gdyż okazało się,że nie jest najgorzej.
Zapytałem jeszcze raz czy to na pewno nie płuca,Pani odpowiedziała,że są czyściutkie ,a serce ma jak "dzwon".
Przypisała antybiotyk,leki i oczywiście usługa.
Dziś w nocy dostał takich duszności,że z trudem otwierał oczy.
Moi rodzice zabrali go do szpitala,gdzie stwierdzono wodę w płucach i bardzo powiększone serce...nie dożyłby poranka.
Gdyby byli tam lekarze,choć w połowie tak dobrzy jak wypowiadają sie o nich ludzie(lub oni sami) na forum.To bez względu na cenę przy takich objawach zbadali by płuca i serce zwłaszcza ,że mają sprzęt na miejscu.
Piszę to ku przestrodze pracujących tam pseudolekarzy miło opowiadających o swoich psiakach czy innych przeżyciach,
Ponieważ nikomu nie życzę widoku konającego przyjaciela...
Moja ocena
Amicis
kategoria: Weterynarze
obsługa: 1
oferta: -
jakość usług: 1
podejście do zwierząt: -
pomoc merytoryczna: -
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6