Widok

Tragedia!!!

Nie polecam nikomu. Mieliśmy ochotę na pyszne danie rybne i gdzie tego szukać jak nie nad samym morzem. Jednak nie w Lagunie:( Obsługa głośno mówi swoim znajomym jakie ryby są dziś dobre, żeby po sekundzie polecić nam cytuje"nie za świeżego dzisiaj łososia ".Czas oczekiwania ok. 40 min. na dwie rybki- dorsza i fladre, ale klienci obok po 30min.upominali się o zapiekanke. Mój dorsz był zjadliwy- nie ładnie podany i nie odprawiony, za to fladre była spieczona i śmierdząca:p po zwróceniu uwagi, ze danie jest nie zjadliwe nie nastąpiło nic. Żadnego przepraszam,poprostu nic!!! Wyszliśmy i postanowiliśmy napisać opinie ku przestrodze.
Moja ocena
Laguna smaków kategoria: Bary
obsługa: 1

menu: 2

jakość potraw: 1

wygląd i czystość: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

tragedią jest być tak zazdrosnym

Kłamiecie jak najęci, nawet jeśli ktoś Wam powiedział iż łosoś nie jest najlepszym wyborem danego dnia to jest to PLUS! Bywam w Lagunie regularnie i wiem z doświadczenia że jest to jeden z najlepszych lokali w Gdyni!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dwa najlepsze bary na Skwerze to właśnie "Laguna" smaków oraz "Ika". Nigdy nie zostałem w nich oszukany. Przemiła obsługa, rybki smażone na świeżym oleju. Nigdy nie czekam zbyt długo na zamówienie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry