Widok
Trako
[lead]TRAKO to największe i najbardziej prestiżowe w Polsce oraz drugie w Europie spotkanie branży transportu szynowego. Prezentacja aktualnego poziomu rozwoju systemów transportowych oraz infrastruktury kolejowej w Polsce, Europie i na świecie.[/lead]Godziny otwarcia:19.09.2023 (wtorek)- godz. 10.00-17.0020.09.2023 (środa) - godz. 10.00-17.0021.09.2023 (czwartek) - godz. 10.00-17.0022.09.2023 ...
więcej
więcej
Rozczarowanie
Jest to jakaś komedia, 30zł za wejście (byłem z młodzieżą 16os) brak wejść grupowych, ulgowych, 40 min do kasy bo panny były zajęte czymś innym ale ok, przywilej wieku :-)
Generalnie zapłaciliśmy za kawałek wystawy, targów. Do hal gdzie widać przez okna że było ciekawie byliśmy nie wpuszczani z uśmiechem na twarzy (brygady porządkowej). Czuję się oszukany promocją na taką skalę a w rzeczywistości widziałem tyle co nic...masakra. powinni nie sprzedawać wejściówek albo za darmo wejście, z identyfikatorami oczywiście wszędzie.
Generalnie zapłaciliśmy za kawałek wystawy, targów. Do hal gdzie widać przez okna że było ciekawie byliśmy nie wpuszczani z uśmiechem na twarzy (brygady porządkowej). Czuję się oszukany promocją na taką skalę a w rzeczywistości widziałem tyle co nic...masakra. powinni nie sprzedawać wejściówek albo za darmo wejście, z identyfikatorami oczywiście wszędzie.