Widok

Trako

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]TRAKO to największe i najbardziej prestiżowe w Polsce oraz drugie w Europie spotkanie branży transportu szynowego. Prezentacja aktualnego poziomu rozwoju systemów transportowych oraz infrastruktury kolejowej w Polsce, Europie i na świecie.[/lead]Godziny otwarcia:19.09.2023 (wtorek)- godz. 10.00-17.0020.09.2023 (środa) - godz. 10.00-17.0021.09.2023 (czwartek) - godz. 10.00-17.0022.09.2023 ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Porażka komunikacyjna

Który geniusz wymyślił żeby dojazd do targów był tylko z jednej strony? Marynarki zablokowana przez taksówki bo przecież każdy musi tyłek przywieźć taksówką.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

30 zł wejściówka, brak biletów ulgowych??? To się nazywa chciwość. W zeszłym roku było bezpłatne wejście.

W ubiegłym roku wejście było bezpłatne, może dlatego, że TRAKO odbywa się co dwa lata? :)

Nieważne czy rok czy dwa. Ostatnio było bezpłatnie. Teraz: koszt dla 4-osobowej rodziny 120 zł. Taką sobie robicie reklamę.

Niestety, również dwa lata temu wejście "dla publiczności" było płatne, ale dużo tańsze. O ile pamiętam to 15 zł.

I to tylko na zewnątrz, a wiele ciekawych rzeczy jest w środku

Mniej powierzchni wystawowej , więc trzeba było pokryć straty indywidualnymi. Dzięki temu ,to były pierwsze targi po 2000 bym na , których nie byłem

Rozczarowanie

Jest to jakaś komedia, 30zł za wejście (byłem z młodzieżą 16os) brak wejść grupowych, ulgowych, 40 min do kasy bo panny były zajęte czymś innym ale ok, przywilej wieku :-)
Generalnie zapłaciliśmy za kawałek wystawy, targów. Do hal gdzie widać przez okna że było ciekawie byliśmy nie wpuszczani z uśmiechem na twarzy (brygady porządkowej). Czuję się oszukany promocją na taką skalę a w rzeczywistości widziałem tyle co nic...masakra. powinni nie sprzedawać wejściówek albo za darmo wejście, z identyfikatorami oczywiście wszędzie.
do góry