Widok

Trakt stoi od Zaroślaka

Ludzie wysiadają z autobusów. Szybciej na piechotę. Wszystko przez zamknięta ul. Nowiny.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mądrala.

Taki jesteś cwany? A nie pomyślałeś o tych których praca polega na jeżdżeniu? Jak budowlaniec, instalator, lekarz, akwizytor, kurier, taxi itd. ma dojechać gdziekolwiek? Ty myślisz, że wszystko da się rowerem załatwić. A może matka trójkę dzieci ma odebrać ze szkoły rowerem i zrobić zakupy a jak będzie padać to poczeka w sklepie parę godzin żeby móc jechać dalej. Zastanów się najpierw zanim napiszesz takie głupoty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jasne, z Moreny do Oliwy tramwaj 50 minut, do tego 10-15 minut na dojście do tramwaju i do biura, czyli 1,15 w jadną stronę. Nawet wczoraj w tych korkach nie jechałam autem dłużej niż 45 minut, a rano na 10 do pracy 20 minut. Wybór jest chyba oczywisty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dulkiewicz,odejdz wstydu oszczedz

!!!

Impreza

Kiedy festyn pani prezydent

Jeszcze lepszy pomysł. Po co jeździć do pracy.

Narób dzieci, pobij żonę / konkubinę i żyj z socjalu.

Jasne.

Otwórz zakładkę ogłoszenia-nieruchomości i tam wyszukaj mieszkanie z którego dostaniesz się łatwo do pracy.
Przestań jeździć codziennie trójmiasto-straszyn prywatną osobówką bo korki robisz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak nie odśnieżą ścieżki, których na południu i tak prawie nie ma, to się jedzie odśnieżaną jezdnią...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Też chciałem pojechać tramwajem do straszyna, ale nie mogłem znaleźć rozkładu jazdy. Pomożesz?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Maruda

Gdyby Ci się chciało przejść na komisję ruchu drogowego działającej w urzędzie, to tam miałbyś możliwość wyżalenia się. Tam rządzą rowerzyści i dlatego mamy tak jak mamy.
Pozostali uczestnicy komisji zatwierdzający plany i projekty swoje samochody pochowali w garażach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jeździj w deszcz. Ja też się przesiądę na rower z taksówki i klientów będę na plecach wozić
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wies to malo powiedziane odechciewa się mieszkac
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ty nie musisz patrzeć w żaden grafik. Wracaj grać w Tomb Raidera jak codzień
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Fatalne zarządzanie

Mieszkam w Gdańsku od urodzenia. Cudownie to miasto się rozwinęło na wielu płaszczyznach, ale to, co się dzieje na przestrzeni ostatnich lat, to jest dramat. Południe rozbudowywane i rozbudowywane i praktycznie jedno wąskie gardło dojazdowe. Masakra.

Abstrahując od powyższego mamy najsłabszą władzę ze wszystkich dużych miast w Polsce. Zero wizji, zero charyzmy, nic. Pani Dulkiewicz nie nadaje się na to stanowisko. Jej rządy, a właściwie ich brak, to kryminał.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jak tam?

Tyłek już mokry od deszczu?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mój helikopter też nie stoi w korku więc nie wiem w czym problem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z pociągami nigdy nie wiadomo.

Może być np.180 minut spóźnienia...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziwne. Nie odczułem korków. Ale jechałem tramwajem i skm. A teraz czekam na pociąg do wawy i ośmielam sie stwierdzić że dojadę względnie punktualnie i bez korków?!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 22
do góry