Widok

Tramwaj nr 9 na Stogi

Czy komuś to też przeszkadza , że tramwaj 9 dojeżdża tylko do Przeróbki ? Czy nie można napisać jakiegoś pisma , zebrać na osiedlu podpisy i starać się to zmienić ? Gdzie Rada Osiedla ? Pewnie jeździ samochodami.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
na stogi jezdzi 8 i 3, po co 9
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
A co ludzie ze Stogów nie pracują we Wrzeszczu ? Muszą się przesiadać , Przeróbka jest na specjalnych prawach ? Starsi ludzie też dojeżdżają do lekarzy choćby.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zarówno tramwaj nr.3 i nr.8 dojeżdża do Wrzeszcza :)
Ale oczywiście nie do takiej części Wrzeszcza jak pozostałe tramwaje.
Nie da się nikomu dogodzić i prawie ponad połowa społeczeństwa musi się przesiadać.
Przepraszam bardzo ale jak chcę dojechać z Chełmu do Brzeźna to też musze się przesiąść.
Nie da się każdemu dogodzić i Ztm ustawia tramwaje odpowiednio do ruchu ;)
Najwyraźniej połączenie na tej trasie nie jest potrzebne :)
Polecam pisać posty w języku Polskim i z odpowiednią składnią bo niestety nie wiadomo o co dokładnie chodzi z Pani/Pana wypowiedzi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16
Szanowna Pani Agnieszko ,
widzę odezwał się Chełm z tramwajem co 5 minut i tylko z nowymi stare do Was nie jeżdżą . Proszę uprzejmie nie wciskać swojego noska tam gdzie nie trzeba.
A poprawnej polszczyzny to proszę uczyć swoje dzieci.
Żegnam .
Aleksandra
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też uważam, że nic by nikomu nie szkodziło puszczenie tramwaju nr 9 na Stogi. Znacznie poprawiłoby to komfort podróży niejednego mieszkańca Stogów.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proszę nie narzekać, a pisać w tej sprawie do ZKM i ZTM oraz do miejskich urzędników, a także radnych. Proszę nie czekać jak tylko Rada Dzielnicy coś zrobi, bo dużo robi w tej materii, ale proszę samemu też apelować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Stogi

REJESTRACJA NZOZ STOGI (16 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...

Apteka Elżbietańska (4 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...

do góry