Widok

Tramwaj przez Wyspianskiego, Miszewskiego

Otrzymalismy pismo informujace o planach puszczenia przez te ulice tramwaju chcialabym poznac wasze opinie na ten temat. Moje odczucia to kwestia czasu na kolejne wypadki oraz rozpadajace sie budynki ktora i tak sa juz w tragicznym stanie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Absolutnie nie dla tego planu!
Walczmy o Wrzeszcz, o dzielnicę przyjazną mieszkańcom.
Wyburzanie starych budynków aby w to miejsce zrobić dwupasmową drogę i tramwaj? Komu to zrobi dobrze? Na pewno nie Wam Mieszkańcy. Społeczeństwa zachodnie dbają i pielęgnują starą tkankę miejską a tu co? Miliony śmierdzących samochodów, dzielnica pocięta przez dwupasmowe drogi oto wizja Wrzeszcza pijanego urbanisty. JA TEJ WIZJI MÓWIĘ NIE!
Namawiam stawcie temu sprzeciw. To nasze miasto i nasza dzielnica.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ostatnio mozna było przeczytac na trojmiescie plan tego zagospodarowania, okazuje sie ze wiekszosc budynkow na ul Do studzienki maja zostac rozebrane na nową linie tramwajowa, a co do dalszej trasy to tłumaczenie bylo aby studenci mogli szybciej poruszac sie wrzeszcz-zaspa-przymorze. WIELKA KLAPA z tego wyjdzie bo wystarczy przejsc sie o 16 na ul Wyspianskiego-Miszewskiego by zauwazyc ze korek nie zmniejsza sie.
Poroniony posmysl tego co to wymyslił
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardzo dobre rozwiązanie komunikacyjne.
Tramwaj na trasie Plac Komorowskego-Morena bardzo usprawni komunikację w mieście.
Jak potrzebujesz spokoju i ciszy to się na wieś wyprowadź.
A budowa rozpocznie się w 2017 roku czy to się wam pdoba czy nie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Możesz sobie pogadać.
Wyprowadź się na wieś jak oczekujesz ciszy i spokoju. Dla kilku starych budynków ma być sparaliżowane miasto?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ktoś pisał o ciszy bo nie zauważyłam, jezeli widzisz cos co nie jest napisane
to może czas na okularki. Pisałam o korku i uciązliwym poruszaniu sie po ul Miszewskiego-Pl. Komorowskiego podczas godzin szczytu, wyburzanie budynków na Do Studzienki jest juz po częsci realizowane i nie przeszkadza mi to w ogole.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry