Widok

Trance Energy Night

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Mega Wielka Impreza "Trance Energy Night" w Pepper (Gdańsk Zaspa ul.Pilotów 9) Wielkie wydarzenie którego nie możecie przegapić. Wspaniała atmosfera i muzyka "nie z tej ziemii" którą serwować będą dla was znakomici DJ :- DJ Szafa- DJ Kosa (rezydent)- DJ Maggot- DJ Damian Głowacky- DJ MusicBawimy się oczywiście przy muzyce, Trance and Electro. Start 20:30 (11 styczeń 2008) wjazd 10 zł (dla ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trance Energy Night

Mega Wielka Impreza "Trance Energy Night" w Pepper (Gdańsk Zaspa ul.Pilotów 9) Wielkie wydarzenie którego nie możecie przegapić. Wspaniała atmosfera i muzyka "nie z tej ziemii" którą serwować będą dla was znakomici DJ :- DJ Szafa- DJ Kosa (rezydent)- DJ Maggot- DJ Damian Głowacky- DJ MusicBawimy się oczywiście przy muzyce, Trance and Electro. Start 20:30 (11 styczeń 2008) wjazd 10 zł (dla ...
więcej

Nie chce porównywać muzyki do żadnego z clubów mam nadzieje że poprostu wszystkim będzie sie podobac. Napewno wszyscy dj pokażą klase

:D

Zgadzam sie z Panem Ponizej..........

:)

przeciez w saharze lacialo electro i drechenko a w kameleonie prawdziwy trance i electro

Jestem bardzo ciekawy co pokażą Dj`e , mam nadzieje że duzo dobrego vokal trance. Juz dawno nie miałem okazji posłuchać dobrej muzy, niestety kameleon nie umywał się do sahary a teraz to już wogole pusto pozdro

Trance energy Night

Dj Kosa rządzi !!! oczywiście będe z ekipą

:D

ooo Maggot... to musze przyjsc :) co piatek w Autsajderze chlopak mnie zadziwia :) no i jaki przystojniak.. arrr

Glowa

24:45
bk :)

:)

Time Table :
21:00 - 22:15 DJ Szafa
22:15 - 23:30 DJ Kosa
23:30 - 24:45 DJ Maggot
24:45 - 2:00 DJ Głowacky
2:00 - 3:00 DJ Music

:D do zoba, jakies fajne dziewczyny poprosze ;D

Zobaczymy ;)

...'Przyjde bo dj Kosa jest Bossski i wogole' haha ;) żartuje to nie jedyny powod ;) zapowiada sie niezła imprezka i trzeba się o tym przekonac na własnej skorze czy tak rzeczywiście będzie ;) Pozdrooo :D

zaspa

Zobaczymy mam nadzieje że najlepsi Dj`e z zaspy pokażą że warto przyjść (Kosa, Głowacky)

Osuniu będzie pięknie :) rozsadzimy ten clubik :)

mam nadzieję że będzie dobra impreza :) do zobaczenia w piątek :P

zgadzam sie z panem poniżej, patologia jest i będzie wszędzie nie ważne czy będzie sie ją tępiło... najważniejsze żeby ochrona nie robiła takich numerów jak w Kameleonie gdzie to ich najbardziej trzeba było sie bać. Wiele razy byłam tam już na sobotnich imprezach i przyznam ze zawsze ludzie spoko, muzyka bardzo dobra i swietna atmosfera przyda się taki wiekszy rozgłos temu clubowi pozdrawiam

Trudno twój wybór, nikomu nie każemy przyjść... napewno ochrona nie pozwoli na żadne wybryki. Ja osobiście nie mam nic przeciwko by byli 17, 25, czy 40 latkowie, spotkałem się z wieloma przypadkami gdy to własnie ci starsi robili tzw "trzode" Dla mnie nie liczy się wiek a to jaki jest koleś. Dbamy o porządek i tego będziemy się trzymać a nikogo na siłę nie zapraszamy pozdrawiam

Zobaczymy

Nie spodziewam sie rewelacji po tym miejscu, ale przejde sie z ciekawosci posluchac secikow, ale jak zobacze patolke tam i maloletnich to papa.

Moze wrescie jakies spokojne miejsce z fajną muzyką... Kosa mam nadzieje że pokażecie kawał dobrego Trancu.

RE:Kosa

uwierz mi, ze w trójmiescie jest mocna ekipa transiarzy, raczej na poziomie ;) tylko brakowało takiego troche mniejszego klimatycznego miejsca, bo Vive ciezko bylo zapelnic w takich warunkach jakie postawil pan B.

Każdy dj ma inny styl i repertuar. Impreza jest postawiona jednak w klimatach Trance i Electro. Z tego co wiem Maggot dużo electro , Głowacky mocny Trance. Mam nadzieje że, każdy z 5 dj zagra super i będzie udana impreza. Ja musze apelować o spokój na imprezie (o co mam nadzieje zadbają bramkarze) bo może to być pierwsza i ostatnia impra w tym clubie. Jeżeli jednak sie wszystko uda w lutym napewno przyjedzie dj znany raczej w całej polsce, i będziemy starać się imprezy z trance częsciej. KALWI -> fakt o muzyke tego gatunku raczej cięzko teraz... po likwidacji Sahary i sporych zmianach jakie szykują się w kameleonie moze byc bardzo krucho

zagram duzo electro i troche progresywnego trance :)

Trance Energy Night

więcej
do góry