Widok
Witam.
A tobie kolego dobór słownictwa. Mierzwi Mnie takie zachowanie jak twoje w czym jesteś lepszy? Bo Ja raczej tego nie zauważyłam ,raczej wiejesz głupotą i zaściankowym podejściem i poglądami na życie. Jesteś zwykłym homofobem choć wątpię że znasz znaczenie tego słowa.Zalecam nauki z tolerancji i zaznajomienie się z znaczeniem przede wszystkim tego słowa.
Pozdrawiam wszystkich Trans z Trójmiasta
A tobie kolego dobór słownictwa. Mierzwi Mnie takie zachowanie jak twoje w czym jesteś lepszy? Bo Ja raczej tego nie zauważyłam ,raczej wiejesz głupotą i zaściankowym podejściem i poglądami na życie. Jesteś zwykłym homofobem choć wątpię że znasz znaczenie tego słowa.Zalecam nauki z tolerancji i zaznajomienie się z znaczeniem przede wszystkim tego słowa.
Pozdrawiam wszystkich Trans z Trójmiasta
^Co tu taka ciszą?? Nie ma żadnych trans osób w Trójmieście?
Jak to nie ma??? Jest was, aż Troje i w dodatku nie chodzicie do kościoła w damskich ciuszkach...
^Pozdrawiam wszystkich Trans z Trójmiasta
Za dużo osób nie pozdrawiasz, bo aż Troje... Ja raczej Was nie pozdrawiam...
^w czym jesteś lepszy? Bo Ja raczej tego nie zauważyłam
A Wy się znacie. Jesli tak, to raczej się nie lubicie...
^poglądami na życie
A jakie Ty masz podejście do życia. Choć se w damskich ciuszkach, ale jak komuś się to nie podoba, a wyraża swoją opinię to nie rycz, nie becz i nie zalewaj się jadem, bo i po co... przecież jest Was tylko Troje....
Jak to nie ma??? Jest was, aż Troje i w dodatku nie chodzicie do kościoła w damskich ciuszkach...
^Pozdrawiam wszystkich Trans z Trójmiasta
Za dużo osób nie pozdrawiasz, bo aż Troje... Ja raczej Was nie pozdrawiam...
^w czym jesteś lepszy? Bo Ja raczej tego nie zauważyłam
A Wy się znacie. Jesli tak, to raczej się nie lubicie...
^poglądami na życie
A jakie Ty masz podejście do życia. Choć se w damskich ciuszkach, ale jak komuś się to nie podoba, a wyraża swoją opinię to nie rycz, nie becz i nie zalewaj się jadem, bo i po co... przecież jest Was tylko Troje....
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
A Osiecka
priv :)))