Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Usuwanie zatoru kanalizacyjnego wątek zamknięty Usługa wykonana bardzo profesjonalnie, czysto i rzetelnie !!!! Bardzo...
~Orłowo
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 maja 2017

POZYTYWNIE wątek zamknięty 3 poprzednie firmy rozłożyły ręce po kilku godzinach, jednak w końcu trafiłem...
~Tadek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 lutego 2017

Polecam wątek zamknięty Firma działa szybko i sprawnie, a najważniejsze skutecznie. Z czystym...
~Marcin
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 lutego 2017

Niedziela wątek zamknięty Jedyna firma, która zgodziła sie na przyjazd w niedzielę, pomoc nam z...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 lutego 2017

Pozytywnie wątek zamknięty Firma naprawdę godna polecenia.
~Andrzej
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 lutego 2017

Polecam wątek zamknięty Korzystam od wielu lat z usług tej firmy, rozczarowując się wcześniej na...
~Marcin
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 grudnia 2016

Polecam wątek zamknięty Firma której usługi polecam
~Leszek Boczkowski
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 maja 2016

problemy z kanalizacja wątek zamknięty Juz dawno miałem wystawić chłopakom rekomendacje, dzięki nim w końcu...
~marcin
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 9 grudnia 2014

Profesjonalna usługa wątek zamknięty Nowy dom i od razu problemy z odpływem. Na szczęście udało się stwierdzić...
~Iza
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 listopada 2013

Poważny problem z kanalizacją - odpowiednia firma wątek zamknięty Usługi tej firmy w postaci pogotowia kanalizacyjnego można powiedzieć, że są...
~Marek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 października 2013

100% zadowolenia wątek zamknięty Pełna profeska, od dłuższego czasu borykałem się z problemem, korzystałem z...
~Kar344
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 17 października 2012

Gorąco Polecam wątek zamknięty Panowie znają się na robocie. Bez problemowo wskazali newralgiczny punkt...
~Maciej, Sopot
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 lutego 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry