Widok

Transport i logistyka

Cześć, moi rodzice są właścicielami spedycji zajmują się transportem na dość dużą skalę.Tato bardzo chce abym w przyszłości przejął firmę dlatego już teraz myślę o tym żeby podjąć naukę właśnie na studiach, które otworzą mi furtkę w tym kierunku.Ogólnie jestem bardzo zainteresowany tym kierunkiem i uważam, że będzie to dla mnie dobra przyszłość.Poszukiwałem szkoły, która byłaby dla mnie odpowiednia i natrafiłem na kierunek studia transport w Wyższej Szkole Bankowej.Czy ktoś z Was skończył może ten kierunek ?
Mnie on bardzo zainteresował chciałbym jednak skontaktować się z osobami, które wiedzą coś więcej o tym kierunku.Jak wszystko wygląda w praktyce? Zależy mi na dokonaniu dobrego wyboru w końcu to moja przyszłość.Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Logistyke i transport mozesz studiowac na wielu politechnikach, i taka szkola to lepszy wybor niz szkola prywatna, ktora wymieniasz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Giełda transportowa międzynarodowa, taka jak Larditrans https://larditrans.pl/, to doskonałe narzędzie dla firm, które zajmują się międzynarodowym transportem. Dzięki giełdom ładunków, jak Larditrans, możesz łatwo znaleźć dostęp do wielu międzynarodowych ładunków i przewoźników. To pozwala na rozszerzenie działalności poza granice kraju i zwiększenie konkurencyjności. Platformy te oferują także narzędzia do zarządzania zleceniami, monitorowania przesyłek i oceny partnerów. Dzięki giełdom transportowym międzynarodowym, można efektywnie i ekonomicznie zarządzać międzynarodowymi operacjami transportowymi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (19 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

Gdzie Kupić tanio fajerwerki ?? (7 odpowiedzi)

Mam pytanie gdzie moge tanio kupić materiał pirotechniczne (fajerwerki / petardy) po dosc...

do góry