Widok

Trasa BT Witomino?

Rowery Temat dostępny też na forum:
Mam prosbe do tych co byli tam rok temu bo moze pamietacie trase i byscie napisali cos o niej i jak mniej wiecej ona szla;) Bo moze w tym roku bedzie podobna trasa, w sumie nie wiem nie znam sie:P a mysle nadal czy tam startowac bo po pierwsze wlasnie nie znam trudnosci trasy a po drugie to nie wiem czy mnie(amatora) nie zmiota z trasy jacys zawodowcy...
Jak ktos ma cos ciekawego na ten temat do prosze sie tym tu dzielic;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wygrali ci co zawsze... czyli zawodowcy.
1 Banach, 2 Bogziewicz, 3 Cichosz, 4 Krzywy, 5 Stępnowski, 6 Wojciechowski, 7 Ebertowski, 8 Bielski, 9 Pituch (chyba:), A dalej nie wiem. Powiem tylko ze byla strasznie mocna konkurencja w "elicie", co zreszta widac po nazwiskach...
p.s. Wyniki oczywiscie nieoficjalne!!!
no i po zawodach bylo calkiem fajnie tylko gdzyby nie ta moja choroba ciekawe kiedy beda wyniki w kat.19-29 :)
widzę, że sporo ekonomistów kręci tymi dwoma kółkami :-) hehehehe
pozdrówka !!

PS: ekonomia jest spoko choć wolałem makro, dopiero przy ekonometrii zaczynają się schodki :-)
Krysinska jest jedna z lepszych wykladowcow - moim zdaniem :) Miałem z nią mikro i w porownaniu z innymi grupa bylo suuper.
Wiesia...Krysińska mi sie trafila, ale raczej mam juz w plecy bo troche sie nie przyozylem do powtorki i bardzo zaluje ze jutro nie pojade bo wyjatkowo lubie trase na witominie, ale mam nadzieje ze czolowka z elity nie zawiedzie... :>
Ja bym moze sie wybrał, ale jeszcze nie wiem o ktorej. Jakoś koło 18.30 bardziej...
Pzdr.
T.
wiesia napisał(a):

> Bedzie, bedzie :-)

A można się dowiedzieć kto się wybiera dzisiaj?
Usprawiedliwony ;-) Hryniewiecka? Kątowski?
A maaaaasz wirtualnego kopa na szczęscię ;-)
a ja bardzo ubolewam nad tym ze mnie jutro nie bedzie bo mam k...a egzamin z mikro !! fcuk !! powodzenia zycze!!
Bedzie, bedzie :-)
Z tego co wiem to dzisiaj o 17 ktoś tam będzie, a przynajmniej do wczoraj taka wersja była.
Wiem, że jest przeddzień zawodów, ale czy jedziecie dzisiaj choćby lajtowo objechać trase? Czy Witawa dzisiaj o 17 jest aktualna?

pozdROWER
pozdrawiam
Żywy
ale co tam, spróbować trzeba !! :-) Opinie o trasie poczytałem i nie pozostaje nic innego jak pojechać i stanąć na starcie... hehe debiut.. późno troche ale lepiej późno niż wcale :D.
Głowy nie dam, ale zdaje się że w zeszłym roku Elita jechała 6 okrążeń.
Brrr. Dobrze że nie jestem facetem ;-)
Peter napisał(a):

> a jedziemy swoim tempem... kółko ma ok 3 km więc looz :-)
Czyli jednak wychodzi 5 kółek dla elity.
Może się źle wyraziłem... dla kogoś kto ma dosyć dobrą kondycję to ta traska pewnie nie będzie stanowiła problemu. Ja jako, że przygode ze ściganiem zaczełem w kwietniu jeszcze takowej kondycji nie posiadam. Osobiście rozbroił mnie ten ostatni podjazd na tej trasie, co też jako jedyny z 5 osób zasówałem z buta pod niego;)) ale ludzie nie przejmować się tylko jechać... ja też podejme wyzwanie w końcu chodzi o dobrą zabawę, a przy najmniej na moim poziomie;)
Potwierdzam, że się fajnie z Chłopakami objeżdża trasę.

Przy okazji dziękuję w imieniu Taty za zrobienie przerzutki! :-)
Już w pracy odkryliśmy, że problem leży też w obluzowanej kasecie.

Jak się uda naprawić to do zobaczenia jutro :-)
spokojnie, jedziemy i tyle, ajak ktoś nie może to na górce na niego czekamy, luz....
a jedziemy swoim tempem... kółko ma ok 3 km więc looz :-)

a pulsometru nie mam więc nie wiem czy mam zawał czy nie ;-)

pozdrower
Supercaliber napisał(a):

> Witol...Hr nie bedzie schodzic ponizej 190 :)

hehe Krzyżak. Mi się już nie udaje przekroczyć na rowerze 184 więc jakbym przekroczył 190 to zaraz potem byłoby ciągłe piiiiiiiiiiiiiiiiiiii... ;>
do góry