Widok

Trasa BT Witomino?

Rowery Witomino Temat dostępny też na forum:
Mam prosbe do tych co byli tam rok temu bo moze pamietacie trase i byscie napisali cos o niej i jak mniej wiecej ona szla;) Bo moze w tym roku bedzie podobna trasa, w sumie nie wiem nie znam sie:P a mysle nadal czy tam startowac bo po pierwsze wlasnie nie znam trudnosci trasy a po drugie to nie wiem czy mnie(amatora) nie zmiota z trasy jacys zawodowcy...
Jak ktos ma cos ciekawego na ten temat do prosze sie tym tu dzielic;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam, że się fajnie z Chłopakami objeżdża trasę.

Przy okazji dziękuję w imieniu Taty za zrobienie przerzutki! :-)
Już w pracy odkryliśmy, że problem leży też w obluzowanej kasecie.

Jak się uda naprawić to do zobaczenia jutro :-)
Może się źle wyraziłem... dla kogoś kto ma dosyć dobrą kondycję to ta traska pewnie nie będzie stanowiła problemu. Ja jako, że przygode ze ściganiem zaczełem w kwietniu jeszcze takowej kondycji nie posiadam. Osobiście rozbroił mnie ten ostatni podjazd na tej trasie, co też jako jedyny z 5 osób zasówałem z buta pod niego;)) ale ludzie nie przejmować się tylko jechać... ja też podejme wyzwanie w końcu chodzi o dobrą zabawę, a przy najmniej na moim poziomie;)
Peter napisał(a):

> a jedziemy swoim tempem... kółko ma ok 3 km więc looz :-)
Czyli jednak wychodzi 5 kółek dla elity.
Głowy nie dam, ale zdaje się że w zeszłym roku Elita jechała 6 okrążeń.
Brrr. Dobrze że nie jestem facetem ;-)
ale co tam, spróbować trzeba !! :-) Opinie o trasie poczytałem i nie pozostaje nic innego jak pojechać i stanąć na starcie... hehe debiut.. późno troche ale lepiej późno niż wcale :D.
Wiem, że jest przeddzień zawodów, ale czy jedziecie dzisiaj choćby lajtowo objechać trase? Czy Witawa dzisiaj o 17 jest aktualna?

pozdROWER
pozdrawiam
Żywy
Z tego co wiem to dzisiaj o 17 ktoś tam będzie, a przynajmniej do wczoraj taka wersja była.
Bedzie, bedzie :-)
a ja bardzo ubolewam nad tym ze mnie jutro nie bedzie bo mam k...a egzamin z mikro !! fcuk !! powodzenia zycze!!
Usprawiedliwony ;-) Hryniewiecka? Kątowski?
A maaaaasz wirtualnego kopa na szczęscię ;-)
wiesia napisał(a):

> Bedzie, bedzie :-)

A można się dowiedzieć kto się wybiera dzisiaj?
Ja bym moze sie wybrał, ale jeszcze nie wiem o ktorej. Jakoś koło 18.30 bardziej...
Pzdr.
T.
Wiesia...Krysińska mi sie trafila, ale raczej mam juz w plecy bo troche sie nie przyozylem do powtorki i bardzo zaluje ze jutro nie pojade bo wyjatkowo lubie trase na witominie, ale mam nadzieje ze czolowka z elity nie zawiedzie... :>
Krysinska jest jedna z lepszych wykladowcow - moim zdaniem :) Miałem z nią mikro i w porownaniu z innymi grupa bylo suuper.
widzę, że sporo ekonomistów kręci tymi dwoma kółkami :-) hehehehe
pozdrówka !!

PS: ekonomia jest spoko choć wolałem makro, dopiero przy ekonometrii zaczynają się schodki :-)
no i po zawodach bylo calkiem fajnie tylko gdzyby nie ta moja choroba ciekawe kiedy beda wyniki w kat.19-29 :)
1 Banach, 2 Bogziewicz, 3 Cichosz, 4 Krzywy, 5 Stępnowski, 6 Wojciechowski, 7 Ebertowski, 8 Bielski, 9 Pituch (chyba:), A dalej nie wiem. Powiem tylko ze byla strasznie mocna konkurencja w "elicie", co zreszta widac po nazwiskach...
p.s. Wyniki oczywiscie nieoficjalne!!!
Wygrali ci co zawsze... czyli zawodowcy.
fajnie by bylo jakby byla cala lista kto ktore ma miejsce bo nawet nie wiem ktore mam :) ,nie wiem jak wy....
kia napisał(a):

> fajnie by bylo jakby byla cala lista kto ktore ma miejsce bo
> nawet nie wiem ktore mam :) ,nie wiem jak wy....

Trzeba zawsze chwile po zakończeniu wyścigu w swojej kategorii podejść do sędziów i zapytać, bo tak to czytane są tylko pierwsze trzy miejsca.
Będziesz pewnie jeszcze miał szanse na koniec sezonu, tzn. podczas Bike Toura Karwiny lub na stronie GOSIRu (www.gosir.gdynia.pl) gdzie pewnei będzie klasyfikacja generalna dla każdego zawodnika i jeżeli będziesz w pierwszej dziesiątce to będzie mógł sobie policzyć które miejsce miałeś.

pozdROWER
pozdrawiam
Żywy