Widok
Odpowiedzi na pytanie Piotrka nie znam - ale wiem że czekają nas mega korki (gdy trasa powstanie)
Wczoraj w historii mojego życia w Koleczkowie (ponad 16 lat) stałem w największym korku - zaczynał się juz za zjazdem na Rumię - godzina 16.30. Jak większośc miejscowych po dziurach w Młyńską - czy jak się tam ona nazywa - ale swoje odstałem. I nie było żadnego wypadku. Chyba przy okazji stała obwodnica - więc może dlatego tyle narodu tu się pchało. Niestety chyba nawigacje pokazują ten skrót bo sporo aut tą boczną zasuwa.
Wczoraj w historii mojego życia w Koleczkowie (ponad 16 lat) stałem w największym korku - zaczynał się juz za zjazdem na Rumię - godzina 16.30. Jak większośc miejscowych po dziurach w Młyńską - czy jak się tam ona nazywa - ale swoje odstałem. I nie było żadnego wypadku. Chyba przy okazji stała obwodnica - więc może dlatego tyle narodu tu się pchało. Niestety chyba nawigacje pokazują ten skrót bo sporo aut tą boczną zasuwa.
"Odgórnie" w zakresie Kielna - budują rondo, basen, zbudowali plażę nad wiecznie zielonym stawem, zaasfaltowali drogi w polach, odsuneli (po udanych konsultacjach mieszkańców) Trasę Kaszubską jak najdalej się dało od Kielna, mają porządny ośrodek zdrowia (w porównaniu do wiekszego Bojana, w Koleczkowie nie ma i szybko nie będzie) -
Żal wam d*pe ściska. Idźcie do Kaczyńskiego żeby wam przerobił 500+ na 1000+ by jeszcze większą patolę wyhodować. W Kielnie około 10 lat temu miała powstać hala, a nadal jej nie ma. To że w Kielnie się teraz coś dzieje to wina tego że przez poprzednie lata się nic nie działo to się teraz skumulowało. Panie Stefanie jak Ci się nie podoba to przestań być wyborcą, a zostań wójtem, chociaż wtedy to by dopiero była patologia.
Tak, tak - "odgórnie" się skumulowało.
Jak wiekszośc mieszkańców gminy spoza Kielna czekamy na wybory samorzadowe.
Jeśli bedzie jakiś inny sensowny Kandydat niż Sz.P. K to może liczyć na te głosy.
Koleczkowo za decyzje odnośnie likwidacji częsci szkoły i braku wsparcia dla jej rozbudowy nie poprze Pana K.
Jak wiekszośc mieszkańców gminy spoza Kielna czekamy na wybory samorzadowe.
Jeśli bedzie jakiś inny sensowny Kandydat niż Sz.P. K to może liczyć na te głosy.
Koleczkowo za decyzje odnośnie likwidacji częsci szkoły i braku wsparcia dla jej rozbudowy nie poprze Pana K.