Widok

Trawa jak murawa

co polecacie do koszenia trawy, kosiarka, traktorek czy robot?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam założyć łąkę kwietną, mało roboty, ale ile pszczół i natury blisko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja polecam nożyczki. Kosiarki czy roboty to w innych miejscowościach, w Bojanie trawę tniemy tylko nożyczkami. A tak na serio to jakby ktoś się na poważnie zastanawiał nad sposobami koszenia trawników to by się pytał na forum dotyczącym ogrodów a nie na forum Bojano. Przypuszczam więc że osoba zadająca to pytanie albo jest niezbyt rozgarnięta albo jest trollem który próbuje zaśmiecić to forum albo zniechęcić ludzi do korzystania z niego. Skłaniam się ku tej drugiej opcji ponieważ podobnych zaśmiecających tematów jest tu ostatnio bardzo dużo. Ciekawe tylko czy to opłacana akcja czy ktoś ma swoje własne powody.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

tietam, z niecierpliwością czekamy na reklamę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
https://www.mediaexpert.pl/dom-i-ogrod/kosiarki-i-podkaszarki/roboty-koszace/robot-koszacy-nac-rlm800-dy Teraz mają go na promocji, polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Koszenie koszeniem, ale podlewanie to podstawa
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na Dambnik lubi to
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Robot, tylko dobry. Robomow, Husqvarna, Gardena itp. Tylko trzeba odpowiednio zainstalować a potem taras, aperol spritz i piękna trawa. Tylko pamiętaj o podlewaniu i siatce przeciwko kretom
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie czytałem ostatnio, że ta siatka nie działa i szkoda pieniędzy na nią
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam ją u siebie i od 8 lat spokój z kretami, choć na sąsiednich działkach grasują jak moja żona w Rivierze na wyprzedazy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

Światłowód w gminie Szemud (3 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (695 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry