Widok
Ty, Inez za to jesteś najmądrzejsza/y na świecie. Paranoja, co się dzieje na tym forum ? Po co się odzywasz jak nie masz nic mądrego do powiedzenia ? Nie rozumiesz że takimi głupotami jakie wypisujesz dajesz nam do zrozumienia że jesteś niedowartościowanym idiotą ? Rusz szare komórki zanim coś napiszesz, jeżeli jeszcze je posiadasz.
Popieram Mariusz!
Skoro niektórzy mają tak wiele do powiedzenia to może po prostu pokażą kto jest górą, stając na kresce? Bo najpierw trzeba przejeździć troche km i zaliczyć niejedne zawody, żeby móc się mądrzyć. Tak się składa że większość Treka znam od kilku lat i mogę za nich ręczyć że w niejednym temacie mają sporo ciekawego do powiedzenia, więc dobrze że się udzielają, bo na to zapracowali. Powiedz Inez, czy ktoś z tego forum lub z osób znanych w 3miejskim świecie rowerów Cię zna? Poręczy za ciężką pracę jaką wkładasz w ten sport od wielu lat, czy pozostajesz rowerzystą internetowym, kręcącym głupoty na forum?
Szanujmy się na wzajem! To że ktoś jest lepszy lub że trenuje dłużej i ma większą wiedzę, nieznaczy że ma być bojkotowany! To nei wyboru do władz lokalnych!
Skoro niektórzy mają tak wiele do powiedzenia to może po prostu pokażą kto jest górą, stając na kresce? Bo najpierw trzeba przejeździć troche km i zaliczyć niejedne zawody, żeby móc się mądrzyć. Tak się składa że większość Treka znam od kilku lat i mogę za nich ręczyć że w niejednym temacie mają sporo ciekawego do powiedzenia, więc dobrze że się udzielają, bo na to zapracowali. Powiedz Inez, czy ktoś z tego forum lub z osób znanych w 3miejskim świecie rowerów Cię zna? Poręczy za ciężką pracę jaką wkładasz w ten sport od wielu lat, czy pozostajesz rowerzystą internetowym, kręcącym głupoty na forum?
Szanujmy się na wzajem! To że ktoś jest lepszy lub że trenuje dłużej i ma większą wiedzę, nieznaczy że ma być bojkotowany! To nei wyboru do władz lokalnych!
pozdrawiam
Żywy
Żywy
żYwY napisał(a):
> Popieram Mariusz!
> Skoro niektórzy mają tak wiele do powiedzenia to może po prostu
> pokażą kto jest górą, stając na kresce? Bo najpierw trzeba
> przejeździć troche km i zaliczyć niejedne zawody, żeby móc się
> mądrzyć. Tak się składa że większość Treka znam od kilku lat i
> mogę za nich ręczyć że w niejednym temacie mają sporo ciekawego
> do powiedzenia, więc dobrze że się udzielają, bo na to
> zapracowali. Powiedz Inez, czy ktoś z tego forum lub z osób
> znanych w 3miejskim świecie rowerów Cię zna? Poręczy za ciężką
> pracę jaką wkładasz w ten sport od wielu lat, czy pozostajesz
> rowerzystą internetowym, kręcącym głupoty na forum?
> Szanujmy się na wzajem! To że ktoś jest lepszy lub że trenuje
> dłużej i ma większą wiedzę, nieznaczy że ma być bojkotowany! To
> nei wyboru do władz lokalnych!
>
Nie rozumiesz że takimi głupotami jakie wypisujesz dajesz nam do zrozumienia że jesteś niedowartościowanym idiotą ? Rusz szare komórki zanim coś napiszesz, jeżeli jeszcze je osiadasz. Zastanowiłes sie może zanim napisałes swoj post? Wyssane z palca, piszesz w naszym imieniu, nie mając z nami kompletnie nic wspólnego. Daruj sobie !
> Popieram Mariusz!
> Skoro niektórzy mają tak wiele do powiedzenia to może po prostu
> pokażą kto jest górą, stając na kresce? Bo najpierw trzeba
> przejeździć troche km i zaliczyć niejedne zawody, żeby móc się
> mądrzyć. Tak się składa że większość Treka znam od kilku lat i
> mogę za nich ręczyć że w niejednym temacie mają sporo ciekawego
> do powiedzenia, więc dobrze że się udzielają, bo na to
> zapracowali. Powiedz Inez, czy ktoś z tego forum lub z osób
> znanych w 3miejskim świecie rowerów Cię zna? Poręczy za ciężką
> pracę jaką wkładasz w ten sport od wielu lat, czy pozostajesz
> rowerzystą internetowym, kręcącym głupoty na forum?
> Szanujmy się na wzajem! To że ktoś jest lepszy lub że trenuje
> dłużej i ma większą wiedzę, nieznaczy że ma być bojkotowany! To
> nei wyboru do władz lokalnych!
>
Nie rozumiesz że takimi głupotami jakie wypisujesz dajesz nam do zrozumienia że jesteś niedowartościowanym idiotą ? Rusz szare komórki zanim coś napiszesz, jeżeli jeszcze je osiadasz. Zastanowiłes sie może zanim napisałes swoj post? Wyssane z palca, piszesz w naszym imieniu, nie mając z nami kompletnie nic wspólnego. Daruj sobie !
Kapusta napisał(a):
> Nie rozumiesz że takimi głupotami jakie wypisujesz dajesz nam
> do zrozumienia że jesteś niedowartościowanym idiotą ? Rusz
> szare komórki zanim coś napiszesz, jeżeli jeszcze je osiadasz.
> Zastanowiłes sie może zanim napisałes swoj post? Wyssane z
> palca, piszesz w naszym imieniu, nie mając z nami kompletnie
> nic wspólnego. Daruj sobie !
Jeżeli masz mi coś do zarzucenia to zrób to w sposób kulturalny i konkretny, bo niezbyt widać o co Ci dokładnie chodzi w powyższym poście i kogo reprezentujesz pisząc "naszym"? Pisałem w swoim imieniu, więc nie wiem o co Ci chodzi?
> Nie rozumiesz że takimi głupotami jakie wypisujesz dajesz nam
> do zrozumienia że jesteś niedowartościowanym idiotą ? Rusz
> szare komórki zanim coś napiszesz, jeżeli jeszcze je osiadasz.
> Zastanowiłes sie może zanim napisałes swoj post? Wyssane z
> palca, piszesz w naszym imieniu, nie mając z nami kompletnie
> nic wspólnego. Daruj sobie !
Jeżeli masz mi coś do zarzucenia to zrób to w sposób kulturalny i konkretny, bo niezbyt widać o co Ci dokładnie chodzi w powyższym poście i kogo reprezentujesz pisząc "naszym"? Pisałem w swoim imieniu, więc nie wiem o co Ci chodzi?
pozdrawiam
Żywy
Żywy
No wreszcie ktos rozpoznaje grupe po zachowaniach poszczegolnych zawodnikow a nie kolorze gaci.. bravo! posty + jezyk niektorych szansonistow z ww grupy na zawodach warte posluchania oj warte..wspanialy, bogaty i jakze madry sam w sobie plugawo- wulgarny jezyk..co ciekawe rowniez w stosunku do wlasnych kobiet:((/np podajacych szansoniscie bidon na trasie ..poezja, a jakie 'sportowe' zasady eliminowania zawodnikow nie posiadajacych wsparcia w ILOSCI startujacych z tej samej grupy no miodzio a raczej beet molassos.A aaaa..powyzsze spostrzezenia nie dotycza WSZYSTKICH , a tylko niektorych wybitnych szansonistow w buraczkowych kolorach co niestety przeklada sie jednak na postrzeganie calosci niestety