Widok

Trener personalny

Społeczność Temat dostępny też na forum:
Trener personalny
Witam, od niedawna chodzę na siłownie, ale zbytnio nie wiem jak trenować by były na prawde dobre efekty.. Szukam kogoś kto mógłby mi doradzić jak ćwiczyć aby było dobrze...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pomoc treninfowa:)

A chętnie pomogę, akura jestem trenerem. Napisz co chciałąbyś osiągnąć, czy jesteś zdrowa, jakie formy aktywności fizycznej lubisz, jak się odżywiasz, czy sama może widzisz gdzieś problem w swojej diecie, w stylu zcyia. bo ćwiczenia to jedno,ale cąła reszta też ma znaczenie:)
Ćwiczysz od niedawna a już marzą Ci się efekty :-)
Rozumiem to ale niestety tak się nie da :-)

Przypuszczam ze efektami w tym przypadku ma być utrata kilogramów.
Cudów nie ma, można co prawda szybko zmniejszyć wagę ale w większości przypadków oznacza efekt jojo i szybkie ich odzyskanie.

Prawdziwe efekty zyskasz powoli dzięki systematycznym ćwiczeniom i pozbyciu się z diety słodyczy oraz słodzonych napojów czyli pijemy tylko wodę mineralną :-)

Tak naprawdę siłownia nie jest Ci potrzebna a wystarczy stara poczciwa skakanka i systematyczność.
Niestety jak nie zapłaci się za karnet to przeważnie zawsze jest coś innego do zrobienia i o ćwiczeniach się zapomina :-)
nie ćwicz codziennie, maksymalnie co drugi dzień - mięśnie potrzebują dzień na regenerację
Jeśli będą potrzebowały czas na regeneracje to będzie czuć tzw. zakwasy.

Inne tematy z forum Sport

Odzież jeździecka.. (6 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście można kupić odzież(bryczesy, czapsy, buty) do jazdy konnej??? Z góry...

do góry