Widok
Trójmiejskie problemy
Tak sobie śledze raport i zauważyłem od paru lat trendy na trójmiejskim raporcie, no to zaczynamy!
LATO:
-szczucie na rowerzystów a rowerzyści na samochody, odwieczna wojna która zakonczy się tylko gdy jeden gatunek wyginie
-Parawany na plaży, mój ulubiony temat, szczucie jadem i smrod padliny w komentarzach jest jak miód na moje uszy. Mi osobiście nie przeszkadzają i uwielbiam dyskutować z ...
więcej
LATO:
-szczucie na rowerzystów a rowerzyści na samochody, odwieczna wojna która zakonczy się tylko gdy jeden gatunek wyginie
-Parawany na plaży, mój ulubiony temat, szczucie jadem i smrod padliny w komentarzach jest jak miód na moje uszy. Mi osobiście nie przeszkadzają i uwielbiam dyskutować z ...
więcej
Jeszcze
Hej, hej;
Latem:
Za głośne imprezy, no i w ogóle, że są imprezy.
Całorocznie:
Jechała straż pożarna, co się stało ? Ktoś musi coś wiedzieć, czemu ja nic nie wiem...
Mistrz parkowania: nie da się przejść zdjęcie.jpg
Tu jest też podkategoria, wypisując wszystkie początki tablic, jeżeli są spoza Trójmiasta.
No i ciche prowokacje,posty z dopiskiem: ktoś nad tym panuje ?
Latem:
Za głośne imprezy, no i w ogóle, że są imprezy.
Całorocznie:
Jechała straż pożarna, co się stało ? Ktoś musi coś wiedzieć, czemu ja nic nie wiem...
Mistrz parkowania: nie da się przejść zdjęcie.jpg
Tu jest też podkategoria, wypisując wszystkie początki tablic, jeżeli są spoza Trójmiasta.
No i ciche prowokacje,posty z dopiskiem: ktoś nad tym panuje ?