Widok

Trolle

Trolle Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Trolle.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pozytywnie

Bajka pełna muzyki koloru tańca i uczuć... Mojego syna wciągnęła
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo fajna bajka, pełna świetnej muzyki z prostym, czytelnym przesłaniem. Ciekawy dla rodzica i dzieci. Polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Warto

Naprawdę warto wybrać się na tą bajkę z dzieckiem. Piękna, kolorowa, muzyczna, miło się ogląda i słucha. Z pozytywną energią i pięknym przesłaniem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fajna bajka

Byłam z 5 latką i zadowolona, dużo muzyki, kolorowo, raz się przestraszyła i podskoczyła na fotelu ale ogólnie wszystko na plus.

Polecam

Byłem z 8-letnim synem na bajce. Ciekawa i dedykowana nie tylko do dzieci opowieść z czytelnym przekazem. Mozna sie pośmiać, wzruszyć i poruszać na fotelu do bardzo fajnie dobranej muzyki :-)). Rodziny które wybiorą sie ba tę bajkę na pewno miło spędza czas.

Trolle

Bardzo fajna wesoła i rozśpiewana bajka. Dzieci w wieku 6 i 12 lat były zachwycone.

Bajka fajna, ale nie dla małych dzieci. Mój 3 letni syn zwyczajnie się bał. Sceny za straszne. Plusem jest muzyka. Dla starszych dzieci fajna bajka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Piękna bajka

Polecam, byłam z 5 letnią córką i była zachwycona bajka pogodna, pouczająca, piękna muzyka. Bajka bardzo pozytywna wyszłyśmy w świetnych humorach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pozytywne zaskoczenie.

Byłem w kinie na tym filmie., z 6 letnia córka. W zasadzie asystowalem córce w obejrzeniu filmu dla dzieci., jednak w miarę upływu czasu, coraz bardziej wciagalwm się się w historię i stylistykę filmu. Troje mają niebagatelne przesłanie, co oprócz ciekawej, oryginalnej stylistyki obrazu jest podstawowym walorem, dla którego trzeba ten film obejrzeć. Dobra muzyka, humor, słowem wszystko to co lubimy w animacjach. Polecam

Glupie

nie polecam to film dla 2 latkow

Inne tematy z forum Filmy

Kopnęłabym cię, gdybym mogła (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Kopnęłabym cię, gdybym mogła . Przeczytaj o filmie.

Crime 101 (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Crime 101 . Przeczytaj o filmie.

Wichrowe wzgórza (8 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wichrowe wzgórza . Przeczytaj o filmie.

do góry