Widok

Tropem dinozaurów - Ferie

Tropem dinozaurów - Ferie Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Tropem dinozaurów - Ferie, 15 lutego 2025 - 2 marca 2025 godz. 10:30, 12:00, 13:30
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie takie fajne

Byłam z dzieckiem dwa lata temu, na podobnym (tym samym?) wydarzeniu w Hewelianum. Skusiła mnie najbardziej możliwość składania szkieletu dinozaura, ponieważ wydawała mi się najciekawszą z wymienionych atrakcji. Jak się okazało żadnego składania szkieletu nie było, a i prowadzące zajęcia nic na temat tego nie wiedziały. Dziecko było zawiedzione.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki za info

Szkoda, że reklamując wydarzenie jesteśmy wprowadzani w błąd. Być może w tej sytuacji można domagać się zwrotu części kosztów biletów?? Skoro organizator nie wywiązał się z umowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rozrywka

Wejdź na scenę! - warsztaty aktorskie z elementami ruchu scenicznego (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty teatralne, bo na świeżym powietrzu! To doskonała okazja, by...

III Runda AMIC Energy Super Puchar Motocross (11 odpowiedzi)

Motocross Gdańsk zaprasza na III Rundę AMIC Energy Super Puchar Motocross. Zawody odbędą się w...

Transmisja ze startu statku kosmicznego na ISS - strefa kibica na Górze Gradowej (39 odpowiedzi)

Strefa Kibica w Hevelianum - wspólnie kibicujemy Sławoszowi Uznańskiemu-Wiśniewskiemu w drodze na...

do góry