Widok

Tropical island - noclegi. Może był tam ktoś z was i może coś polecić?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jedziemy w lutym i szukam noclegów gdzieś w okolicy - może był tam ktoś z was i może coś polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop:)
My tam bylismy co prawda jakies 3 lata temu, ale nocowalismy na miejscu, bo tak sie nam bardziej oplacalo, w sensie nie wynajmowalismy zadnych namiotow, bungalowow, tylko na lezakach spalismy;p zalezy czy jedziecie z dziecmi, jedynie co do jedzenia moge powiedziec wiecej (nie wiem jak to teraz wyglada) ale wtedy bylo nie dosc ze koszmarnie drogie to fatalne, dlatego jadac tam drugi raz wzielabym ze soba wiecej jedzenia.
my myslelismy nad wynajeciem pokoju tam, ale lecimy na 4 dni do Berlina wiec pozniej i tak musimy znalezc jakis hotel, dlatego szukam czegos w okolicy. Na lezakach to raczej z dziecmi nie da sie spac;) A to tak "oficjalnie" mozna?
A jedzenie swoje mozna tam zabrac? Z tego co czytalam to nie;)
byłam tam teraz w październiku, noclegu tam bym nie brała, drogo, duszno i głośno - tym bardziej z dziećmi, ja zarezerwowałam nocleg w Hotelu "Spreewald Inn Hotel" - wrzuć sobie w booking.com, jest to w takiej małej miejscowości około 20 min. od wyspy, hotel w lesie na jakbym takim popegeerowskim terenie, ale to tylko mylne pierwsze wrażenie :) pokoje duże, czyste, a śniadania ogromne i smaczne - jeśli się zdecydujesz napisz do mnie na priw, chętni opowiem więcej; a jedzenie można uwierz mi - tak jak pisałam jak coś pisz na priw

dla zwiedzających Berlin polecam też hotel w którym spałam będąc tam w lipcu tego roku, przy lotnisku Schonefeld "Meininger Hotel Berlin Airport" - bajka, nowy hotel, wbrew pozorom cicha okolica, pokoje luksusowe
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
o dzieki Karolinka, znalazlam oba hotele na booking.com i fajne ceny sa:)

Inne tematy z forum Czas wolny

WAKACJE (49 odpowiedzi)

Troche to temat z gola odmienny niz panujace tu obyczaje, ale jak podsumowywujecie te wakacje ???...

Jak nauczyć się prowadzić sklep internetowy (10 odpowiedzi)

Jestem tutaj nowa, także bardzo proszę o wyrozumiałość Pomagam tacie rozkręcić jego biznes...

do góry