Widok

Trudne punkty :)

Piszcie na jakim miejliście problem :)
Tylko w rozróżnieniu czy TP czy TR.
I jakie zapamiętaliście jako klimatyczne? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Teraz przejrzałem czasy na odcinku między PK6 i PK7 i wynika z nich, że naprawdę niewiele osób się nie pogubiło choć trochę.
Choć akurat w moim przypadku dojście do siódemki wydłużyło się z powodu dziwnie wrysowanej drogi tylko o ok.10 min. Reszta to efekt ogólnego kryzysu, przez który od 6 do 7 wlokłem się, jak za pogrzebem.
Zawsze trudne wydają się te punkty, których się szukało, łatwe te, które znalazło się od razu. Do 12 dotarłem bez najmniejszych problemów, punkt leżał wszakże na szerokiej przecince przeciwpożarowej, której nie sposób nie zauważyć, ale w pobliżu tego punktu spotkałem kilku rowerzystów, którzy go szukali bezskutecznie od pewnego czasu, a moi koledzy stracili na poszukiwaniu zagubionej dwunastki ok. godziny. Tylko dlatego ich na tymże punkcie dopadłem, choć na półmetku miałem do nich godzinę straty.
> w pobliżu tego punktu spotkałem kilku rowerzystów, którzy go
> szukali bezskutecznie od pewnego czasu, a moi koledzy stracili

Też trafiliśmy na rowerzystów którzy szukali tego punktu kilometr od niego. Pozdrowienia dla tego który zdecydował się pojechać za nami po tej przecince przez krzaki i przenosił rower przez strumień po zwalonym pniu :-)