Widok

Trzecie światło STOP,czym przykleić ?

Może ktoś mi pomóc,czym można przykleić do szyby trzecie światło STOP ??taśma dwustronna jest do niczego bo odpada.
Proszę o pomoc,z góry dziękuję!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zwykle to się przykręca wkrętami do tylnej klapy. Ale tylko w samochodach wyposażonych w mocowania. Jeśli auto rejestrowane przed 2004 rokiem - nie masz obowiązku posiadania tego światła.

Jak już chcesz lepić - użyj silikonu, tylko nie sanitarnego (bo ten spowoduje korozję pobliskich blach). Umyć szybę rozpuszczalnikiem jak benzyna ekstrakcyjna, objechać dookoła światła silikonem i przylepić do szyby. Będzie się bardzo dobrze trzymać.
klej do szyb (tuba ok 20 zł)
Guma do żucia Turbo owocowa daje radę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
A taśmy dwustronnej probowałeś takiej zwykłej czy specjalnej, samochodowej. Ja co prawda nie do auta ale do czegoś na zewnątrz (narażone na deszcz itd.) używałem czegoś takiego: http://www.chemik24.pl/Katalog/Tasma/Technicqll-tasma-dwustronna-samochodowa.html i póki co trzyma.

Inne tematy z forum Motoryzacja

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

JAKI MOTOCYKL (32 odpowiedzi)

Jaki motocykl polecacie jako pierwszy dla osoby która chce używać motocykla dla przyjemności i...

BMW DOBRY MECHANIK (38 odpowiedzi)

SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO KTORY ZNA SIE NA MARCE BEZ SCIEMY NAJLEPIEJ Z GDYNIA I SOPOT DZIEKI

do góry