Widok
Trzy Żagle
Trzy Żagle to zespół trzech osiemnastokondygnacyjnych budynków mieszkalnych, które powstały na Zaspie przy ulicy Olsztyńskiej. Dużym atutem lokalizacji jest bliskość Parku Nadmorskiego, deptaku prowadzącego do molo w Brzeźnie oraz licznych ścieżek rowerowych.
Windy (dwie w każdej klatce schodowej) zaczynają bieg z parkingu podziemnego. Teren pomiędzy osiedlem wypełnia mała architektura oraz plac zabaw dla dzieci.
Teren osiedla jest ogrodzony i monitorowany.
Planowane oddanie ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
a co z moim mieszkaniem PSEUDO DEVELOPERZE?
Popytajcie prosze innych " klientów " dewelo..Tfu -INPRO.
W nowo wybudowanych i całkiem niedawno oddanych lokalach są usterk.
I nie mówie tu o takich jakie się zdarzaja wszedzie...mowie o takich które żeby naprawić... zmuszeni jestesmy przeprowadzić sie na jakiś czas do rodzinki;/.
NIE TAK POWINNO BYĆ według mnie NIE POLECAM!
W nowo wybudowanych i całkiem niedawno oddanych lokalach są usterk.
I nie mówie tu o takich jakie się zdarzaja wszedzie...mowie o takich które żeby naprawić... zmuszeni jestesmy przeprowadzić sie na jakiś czas do rodzinki;/.
NIE TAK POWINNO BYĆ według mnie NIE POLECAM!
Nie wiem jakich lokalach piszesz, ale akurat w Trzech Żaglach usterki należą do rzadkości
Jak przyprowadziłem inżyniera budownictwa na odbiór mieszkania to był mocno zdziwiony że ściany mogą być tak proste, żadnej usterki nie wykrył, mieszkam już od roku w Trzech Żaglach i nie mam żadnych uwag, no może poza opłatami, np. konserwacja wind które są nowiutki i na gwarancji : 25 PLN miesięcznie, przeglądy budowlane również coś kło tego, ale w budynkach wysokościowych to wymów ustawowy.
Reklama dźwignią handlu, ulotki reklamowe potrafią irytować gdy pojawiają się w nadmiarze, jednak czasem można się dowiedzieć o nowo otwartej pizzeri lub o atrakcyjnej ofercie telewizji kablowej, nie wiem czy zabranianie wrzucania reklam do skrzynek to dobry i uzasadniony pomysł... Po za tym część ludzi dorabia w ten sposób do pensji, czyli jest to raczej legalne, ktoś te ulotki drukuje, kto inny dowozi...
Pokażcie mi lepsze mieszkania od Trzech Żagli
W obrębie 1,5 km od pasa nadmorskiego, może Jelitkowski Dwór ? Albo Neptun Park lub Nadmorski Park w cenie 10 000 PLN/m2 ? Jak zawsze słychać samych malkontentów z bloków z wielkiej płyty lub innych "leningradów". Trzy Żagle ze swoja lokalizacją i wyglądem to bardzo udana inwestycja, mieszkam od marca.
Jakim płotem, widać że tam nawet nie zajrzałeś. Freshmarket który działa w budynku C nie jest wcale odgrodzony,to samo Apteka, przedszkole, fryzjer, gabinety dentystyczne,biuro rachunkowe, biuro podróży. Ogrodzonych jest jedynie kilka lokali w budynku B, ale są gabinety dentystyczne i kosmetyczne, bez problemu ochrona otworzy furtkę