Widok

Trzy lata na Karwinach zmarnowane

Co jakiś czas muszę jechać na Karwiny i przyjechać przez węzeł przy Sopockiej 3 lata zmarnowane na budowanie węzła i tak są korki i tak są korki nawet w sobotę
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wina Łucyka i okrojenia przebudowy

Brak przebudowy ulic Strzelców i Sopockej wymusił takie rozwiązanie. Czyli znikający pas na Wielkopolskiej. Cel jest jeden: ograniczenie ruchu pojazdów poprzez blokowanie ruchu i czerwone fale.

Ja myślałam, że ten remont jest po to, żeby ułatwić wyjazd mieszkańcom ul. Strzelców i tych jadących od Sopotu. Okazało się, że bardzo mocno się myliłam. Zastanawiam się kto to wszystko projektuje i zatwierdza. Dąbrowa też niby miała być bardziej udrozniona tymczasem nie ma dnia beż korków. O co w tym wszystkim chodzi ?

Coś w tym jest

Dodatkowo brak przebudowy tego skrzyżowania, zwężenie do jednego pasa I w efekcie korki są przez cały dzień, kiedyś tylko w godzinach szczytu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tia, poduszkowce, pojazdy kosmiczne....

wystarczylo przebudowac skrzyzowanie Strzelcow/Sopocka - tam teraz przez i**otyczna organizacje ruchu non stop jest korek
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

to prawda. Dzis o 14 korek przed wiaduktem mial dlugosc kilkuset metrow. Zle ustawione światła, przed wiaduktem zielone za

MIasto celowo dezorganizuje ruch drogowy by powiekszyc korki na ulicach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Takie władze w mieście wybraliście, takie macie. A najlepszy dowcip, że znów wybierzecie tych samych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale ty wiesz kłamczuszku że są google mapy pokazujące ruch na żywo i każdy może to zweryfikować nie wstając z kibla?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Przyzwyczajcie sie

Korki będą jeszcze większe, przybywa tam domów a domownicy tylko samochodami się wożą. Problem rozwiąże jedynie skm z karwin.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

a osiedle obok jeszcze niezamieszkałe

co bedzie potem... :)
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry