Widok
Nie trzeba robić żadnych pomiarów wystarczy popatrzeć jak ktoś normalny jedzie wolno aby tak jak teraz kogoś nie ochlapac lub w lato nie zakurzyć a tu nagle wyskakuje jakiś szybki i wyprzedza bo co go błoto albo kurz obchodzi...
Latem idąc tuchomska oddychać się nie dało tyle pyłu auta wzbijaly w powietrze...
Ktoś wyżej napisał że fizyki nie oszukasz i to prawda bo jeżdżąc wolno po drodze gruntowej nie tworzy się tzw tarka która po opadach zmienia się w błoto i dziury...
Latem idąc tuchomska oddychać się nie dało tyle pyłu auta wzbijaly w powietrze...
Ktoś wyżej napisał że fizyki nie oszukasz i to prawda bo jeżdżąc wolno po drodze gruntowej nie tworzy się tzw tarka która po opadach zmienia się w błoto i dziury...
No i nie widzicie co się dzieje? Zaraz po wyrównaniu ilość adeptów szybkiej jazdy po szutrach uległa zwielokrotnieniu... Czyli jeśli asfalt to odrazu strefa zamieszkania na całej długości progi na zmianę z mijankami... Bo inaczej nie da się ostudzić zapędów co niektórych... A w obecnej chwili skoro policja jest na l4 trzeba wziąć sprawy w swoje ręce ...
Pozdrawiam kierowców kilku najszybszych autek wyprzedzajacych na skrzyżowaniu z ul Polną żeby nie było zdziwienia jeśli ktoś
za wami pojedzie i da w ucho bo już mam trochę dosyć tego wszystkiego... Pozdrawiam i myślę że większość się ze mną zgodzi...
Pozdrawiam kierowców kilku najszybszych autek wyprzedzajacych na skrzyżowaniu z ul Polną żeby nie było zdziwienia jeśli ktoś
za wami pojedzie i da w ucho bo już mam trochę dosyć tego wszystkiego... Pozdrawiam i myślę że większość się ze mną zgodzi...
ale ta gmina nawet progów nie potrafi poprawnie wykonac. max wysokosc progu to 12 cm. to co wykknano jest zdecydowanie za wysokie, niezgodne z rozporzadzeniem ministra infrastruktury. i terzz kazdy Janusz moze wystepowac do gminy o pokrycie kosztów remontu xawieszdnia bo to na gminnej drodze i gminym garbie sie rozpadło.