Widok
Tunel SKM Gdańsk Śródmieście -w
yjście na Urząd Marszałkowski , miejsce przez które przewijają się tłumy a traktowane jest jak ziemia niczyja . To, ze winda nie działa od roku to szczegół. Ale od pół roku spod kafli tunelu wybija woda podskórna .Wynikiem tego są ogromne połacie wody tuż przy schodach aż w głąb tunelu . Codziennie brniemy w tej wodzie, ochlspując sobie brudnym błotkiem i buty i nogawki . Błotko jest nanoszone ...
więcej
więcej
Embraer do Amsterdamu chyba za nisko i bardzo głośny. W Gdańsku normy hałasu o poranku są przekroczone o 200%. Na szczęście są władze unijne które na takie sprawy reagują. Ten embraer ma chyba znaczny stopien zurzycia bo hałas 115dbA przy wznoszeniu delikatnym to przesada. Boeing do Edynburga już tylko 87dbA.
słyszane stosunkowo krótko.
W innych europejskich miastach jeśli samolot jest za głośny to lotnisko dostaje kary za każdy lot.
Dzięki za teksty wyprowadź się do bartoszyc jak się nie podoba popularne na tym forum.
Przyjechałam z Poznania i już tu zostanę bo kupiłam dom.
PS teksty w stylu wracaj do Bartoszyc pisze kolega ze Starogardu Gdańskiego. Jakieś animozje sportowe?
słyszane stosunkowo krótko.
W innych europejskich miastach jeśli samolot jest za głośny to lotnisko dostaje kary za każdy lot.
Dzięki za teksty wyprowadź się do bartoszyc jak się nie podoba popularne na tym forum.
Przyjechałam z Poznania i już tu zostanę bo kupiłam dom.
PS teksty w stylu wracaj do Bartoszyc pisze kolega ze Starogardu Gdańskiego. Jakieś animozje sportowe?
Aaaa kupiłam dom? Najpierw się nie czytało o lotnisku i kupiło się na samej drodze lądowania to teraz chce się karać innych za swoje problemy.
Kary na innych lotniskach europejskich są uzależnione od natężenia, planu zagospodarowania, planu rozwoju lotniska i sposobu przekazywania informacji przed zakupem na drodze lotniczej nad miastem. Najlepsi są ci co kupili mieszkania na wzgórzach za milion i płaczą bo głośno. Lotnisko było tutaj wcześniej niż wasze wzgórza królewskie. Było jak ja kupić sobie w spokojniejszej dzielnicy.
Kary na innych lotniskach europejskich są uzależnione od natężenia, planu zagospodarowania, planu rozwoju lotniska i sposobu przekazywania informacji przed zakupem na drodze lotniczej nad miastem. Najlepsi są ci co kupili mieszkania na wzgórzach za milion i płaczą bo głośno. Lotnisko było tutaj wcześniej niż wasze wzgórza królewskie. Było jak ja kupić sobie w spokojniejszej dzielnicy.