Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ALC - ocena Jak zawsze perfekcyjnie, miła obsługa :)
~ALC
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 lutego 2024

Zadowolony z usługi - opinia wątek zamknięty Mega zadowolony. usługa wykonana z największą starannością , w terminie
~Zadowolony z usługi
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 2 czerwca 2022

Adam - opinia wątek zamknięty Profesjonalnie jak zawsze, od lat dla mnie najlepsza firma tego typu na...
~Adam
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 28 listopada 2020

JH - opinia wątek zamknięty Rok temu wymieniali mi blok silnikowy do Forda Focusa. Wstawili mi szrot, po...
~JH
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 25 października 2020

Robert - opinia wątek zamknięty Profesjonalna obsługa jestem bardzo zadowolony
~Robert
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 kwietnia 2020

Arur - opinia wątek zamknięty Solidnie wykonany chiptuning z hamownią 4x4 w rozsądnej cenie.
~Arur
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 marca 2020

Groupon wątek zamknięty Skorzystałem z kuponu groupon na pranie tapicerki i się nie zawiodłem.polecam
~djdjdj
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 maja 2018

Tomek - opinia wątek zamknięty W czerwcu regenerowałem turbinę w Octavii 1.9tdi oraz robiony był chip...
~Tomek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2019

Profesjonalna obsługa wątek zamknięty Miałem przyjemność podkręcić swojego Golfa w firmie Mrmotosport i jestem...
~Paweł Leśniak
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 maja 2019

Polecam wątek zamknięty Chłopaki ogarnęli moje auto mimo problemów nie poddali się i dali radę,...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 lutego 2019

100% pozytyw wątek zamknięty Sympatyczna i mega profesjonalna obsługa. Wykonanie przyciemnienia szyb...
~Abel
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 stycznia 2019

Duża moc za małe pieniądze! wątek zamknięty Po dobie użytkowania zamontowanego w VTechu Powerboxa ciągle nie chce mi się...
~M.N.
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 października 2018

OK wątek zamknięty Zrobili mi samochód dość sprawnie, trochę zaskoczyła mnie cena, ale właściwie...
~Kamillo
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 września 2018

Polecam wątek zamknięty Miła i profesjonalna obsługa, trafiłem tam pierwszy raz przez znajomego i w...
~Sławek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 września 2018

Dobra robota. wątek zamknięty Zrobiłem u nich chiptuning w BMW żony i moim. Auta teraz jadą znacznie lepiej...
~Paweł
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 lipca 2018

Pełen profesjonalizm i świetna obsługa wątek zamknięty Świetni fachowcy , szybka obsługa , to jest to co jest potrzebne w każdym...
~Piotr
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 lipca 2018

Toyota Avensis. wątek zamknięty Panowie podnieśli moc i usunęli dpf w moim aucie. Usługa wykonana w 6 godzin....
~Tadek
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2017

Klima wątek zamknięty Sprawnie i szybko. Miła obsługa.
~miho
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 czerwca 2018

Fachowa obsluga i wysoka jakosc. wątek zamknięty Polecam ten warsztat, mila i fachowa obsługa, zawsze znajdzie sie termin a...
~ona
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 czerwca 2018

Regeneracja turbo (Audi A3 8p) wątek zamknięty Ciekło mi delikatnie z turbiny. Pojechałem na regenerację i po rozmowie byłem...
~Lukasz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
330

280

wątków

do góry