Widok

Turysta

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Turysta.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Turysta

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zapomiałem dodać, że jedyny pozytyw to soundtrack z kongenialnym "Map of problematique" Muse...:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

20zł

hej po co placić 20zl jak w środe jest za pol ceny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

BARDZO FAJNA BAJKA KRYMINLNA

FILM MI SIĘ PODOBAŁ, TEMPO NIESPIESZNE, ZDJCIA PIĘKNE, ANGELINA TEŻ. NA ZIMOWE WIECZORY SIĘ NADAJE.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polecam....

....pomimo przeczytania negatywnych opinii o filmie, poszłam do kina, obejrzałam i myślę ,że pierwsze krytyczne wpisy nie były o "Turyście". Film świetnie się ogląda. Jolie i Depp nie muszą jeszcze grać w nietrafionych produkcjach, co właśnie udowodnili :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

BEZNADZIEJNY FILM ... WSZYSTKO DO PRZEWIDZENIA ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Reżyser - miszcz świata

Trzeba być naprawdę "wspaniałym", żeby 20-minutową przydługą finałową sekwencję odrzeć zupełnie z napięcia. Gwiazdka za Wenecję, pół za Angelinę drobiącą w obcisłych kreacjach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rozczarowany to za słabo powiedziane

film słaby przewidywalny od samego początku jedyny plus to wygląd Angeliny w tym filmie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

raju, ale gniot i do tego źle zrobiony. cały film wydaje się skrótem szerszej fabuły, tylko nie wiadomo jakiej. przypomina film fabularny zrobiony na podstawie serialu. nie polecam, strata czasu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam

Mimo niepochlebnych recenzji wybrałem się z żonką na "Turystę". Jeśli ktoś spodziewa się filmu w stylu James Bond czy typowej rozwałki, gdzie główny bohater bez mrugnięcia okiem wysadza w powietrze pół miasta, to srodze się zawiedzie. Choć i tutaj nie brakuje pościgów, strzelaniny i zwrotów akcji, reżyser zadbał o takie tempo, byśmy mieli czas na poczucie klimatu Paryża i Wenecji (w większym stopniu). Jak to zwykle bywa, film ma trochę niekonsekwencji i mało prawdopodobnych scen, ale można to wybaczyć. Dla mnie to wysmakowany film akcji z wątkiem kryminalnym ze świetną grą Jolie i Depp'a. Polecam niezdecydowanym.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
średnio mi sie podobał, ale do zniesienia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

masakra!

Przy takiej obsadzie film powinien być co najmniej dobry, a okazał się totalnym gniotem. Jestem zawiedziona grą Jolie i Deepa, praktycznie zero akcji w filmie, fabuła przewidywalna, dialogi denne.. Szkoda czasu i pieniędzy. Nie próbujcie nawet tego ściągać i oglądać w domu, nie warto.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
no bez przesady,może nie jest to arcydzieło,ale z bieżących propozycji,może tylko dwie są lepsze,nie mówiąc o filmach animowanych:)tak czy owak zobaczyc wart....wg mnie oczywiście:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Turysta

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry