Widok

Twój ryneczek - pytanie

Mam pytanie do mieszkańców ul.Przemyskiej .Co sądzicie o sklepiku twój ryneczek ...........Dla mnie jako mieszkanki to jedna wielka porażka....Hałas z rana mnie wykańcza....Co o tym sądzicie????/
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sklepik bardzo dobrze jest zaopatrzony,bardzo miła obsługa,dobre ceny,towar świeżutki.Bardzo lubię robić tam zakupy i mi nie przeszkadza,a mieszkam obok
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
,,Ja'' mieszka obok,nie w sąsiedztwie,więc poranne trzaskanie skrzyynkami z butelkami po piwie nie przeszkadza,widocznie nie pracuje i ma czas by się wyspać.Rozumiem że po to właściciel otwiera sklep,by zarobić,ale można to robić o wiele ciszej.W końcu po to obowiązuje cisza nocna.A co do cen,to raczej nie należą do najniższych,jest to najdroższy sklep w promieniu 800 metrów.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sąsiad Masz racje Jestem mieszkanką tego bloku gdzie mieści się ten sklepik.Rozstawieni że prawie z klatki nie można wyjść,chalas trzaskania butelkami od wczesnego świtu budzi mnie co rano,ceny są poprostu masakryczne w porównaniu z innymi małymi sklepikami.Ja osobiście nie robie tam zakupów .Możliwe że są osoby zadowolone które śpią na pieniążkach i mieszkają kilka bloków dalej.Mam nadzieje że ktoś się tym zajmie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do ,,Sąsiada,,.
Pracuję mój drogi Panie i to albo całymi dniami jestem poza domem,albo zasypana dokumentami pracuję od wczesnego rana do b.póżna w domu.Na sen mam czasami tylko 4-5 godzin,a ceny za taki towar nie są duże.Jeżeli komuś przeszkadza hałas to wystarczy zejść do sklepu i porozmawiać z personelem.Przecież można im zwrócić uwagę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

Inne tematy z forum Ujeścisko

Zarząd Spółdzielni Szadółki i płatny parking (5 odpowiedzi)

Dzień dobry, Szanowni Mieszkańcy Spółdzielni Mieszkaniowej Szadółki zarząd szadółek forsuje...

Gecco Deweloper (11 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Muza musi grać. (2830 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

do góry