Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Sklep godny polecenia wątek zamknięty Lumpeks z klimatem, kompetentną i supermiłą Właścicielką, rewelacyjnymi...
~justyna
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 1 grudnia 2011

GENIALNIE!!! wątek zamknięty Bylam pierwszy raz z lekko sceptycznym nastawianiem (wiadomo jak to jest na...
~ananana
-

dodano: 7 listopada 2011

Najlepsza obsługa, najniższe ceny! wątek zamknięty Zacznę od cen. Odkąd wprowadzono "nowy rozkład jazdy" jest to najtańszy...
~zgubiłam głowę
-

dodano: 25 października 2011

Super! wątek zamknięty najlepszy second hand w Trójmiescie! Przemiła właścicielka:) ciuszki ładne i...
~Osaaa
-

dodano: 24 października 2011

Kasia - opinia wątek zamknięty Świetny second hand ! W lepszym nie byłam, jest możliwość obejrzenia rzeczy w...
~Kasia
-

dodano: 24 października 2011

:))) wątek zamknięty Bardzo pozytywne miejsce i przesympatyczna właścicielka. W środku mnóstwo...
~ola
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 maja 2011

Super Szafa wątek zamknięty Rzadko zdarza się by tak wiele milych rzeczy spotkalo mnie w jednym miejscu....
~Mr Copper
-

dodano: 19 kwietnia 2011

Aż chce się tam wracać... wątek zamknięty Na dzień dobry wita nas promienny uśmiech Pani Agaty lub Pana Konrada, potem...
~Ania
-

dodano: 13 marca 2011

Super miejsce:) wątek zamknięty Byłam dzisiaj po raz pierwszy i od razu trafiłam na akcję- wszystko po 5...
~Asiek
-

dodano: 3 marca 2011

polecam wątek zamknięty przy kazdej wizycie potrafie znajezc prawdziwe perelki, zaskakujaco duzo...
~Marysia
-

dodano: 14 lutego 2011

Super wątek zamknięty Klimatyczne miejsce gdzie można znaleźć prawdziwe perełki. Szczerze polecam
~Agnieszka
-

dodano: 3 lutego 2011

Satysfakcja gwarantowana wątek zamknięty Z ręką na sercu takiego lumpeksu jeszcze nie widziałam:) Świetna obsługa,...
~Kasia
-

dodano: 3 lutego 2011

super!!! wątek zamknięty Ciuchy świetne, super jakość i fajne ceny. No i różnego rodzaju rabaty i...
~Koper
-

dodano: 2 lutego 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry