Widok
Tydzień, nie dłużej...
Opinie do spektaklu: Tydzień, nie dłużej....
Tydzień, nie dłużej... Clément Michel Tłumaczenie: Irma Helt ON już z NIĄ nie może. Ale to w ogóle. Fizycznie. Jednak nie jest w stanie jej tego powiedzieć. Przecież jako mężczyzna nie posiada tego specyficznego składnika, nazywanego odwagą cywilną... Ale chwileczkę, żeby było jasne: nie chodzi o seks, bo z tym to jeszcze by pewnie mógł, chodzi o jej OBECNOŚĆ, słodką, niezmienną, ...
Przejdź do spektaklu.
Tydzień, nie dłużej... Clément Michel Tłumaczenie: Irma Helt ON już z NIĄ nie może. Ale to w ogóle. Fizycznie. Jednak nie jest w stanie jej tego powiedzieć. Przecież jako mężczyzna nie posiada tego specyficznego składnika, nazywanego odwagą cywilną... Ale chwileczkę, żeby było jasne: nie chodzi o seks, bo z tym to jeszcze by pewnie mógł, chodzi o jej OBECNOŚĆ, słodką, niezmienną, ...
Przejdź do spektaklu.
Szału nie ma
Obejrzałem w Chicago wczoraj 31 Marca. Nejman drze się i miota po scenie bez sensu. Przypomina tego grubasa z Kiepskich. Pozostała dwójka ratuje sytuację jak może. Dzięki nim dotrwałem do końca. Generalnie zawiodłem się. Szkoda było czasu i kasy ($65). Ale to tylko moja subiektywna opinia.