Widok
Tyle lat a na Startowej te same problemy.
Cena jest konkurencyjna ale to, że przy ul. Startowej nie można sobie poradzić z tym, że internet "raz jest a raz go nie ma" skłoniło mnie do odejścia z OSI. Podłączyłem się ponownie w 2012 i co ... i problem dalej jest ten sam - o czym dostałem informację przy podłączaniu. Dobrze, że tym razem OSI jest jako tymczasowe rozwiązanie.
Co do transferu przypadającego na jednego użytkownika - TV w internecie można oglądać (z przerwami - patrz wyżej :) ale o jakości HD można zapomnieć. Ping średnio 30-150 ms (do Nowego Yorku około 210 ms)
Dlaczego korzystam ? Na Zaspie konkurencję stanowią 'kablówk' ale nie mam pakietu TV ani telefon ( i nie chce mieć) więc cenowo są droższe.
W mobilnych są limity transferu i to zdeterminowało mój powrót do OSI ale uciekam stąd przy pierwszej okazji w LTE.
Co do transferu przypadającego na jednego użytkownika - TV w internecie można oglądać (z przerwami - patrz wyżej :) ale o jakości HD można zapomnieć. Ping średnio 30-150 ms (do Nowego Yorku około 210 ms)
Dlaczego korzystam ? Na Zaspie konkurencję stanowią 'kablówk' ale nie mam pakietu TV ani telefon ( i nie chce mieć) więc cenowo są droższe.
W mobilnych są limity transferu i to zdeterminowało mój powrót do OSI ale uciekam stąd przy pierwszej okazji w LTE.
Moja ocena
Market
kategoria: Dostawcy internetu
obsługa: 4
oferta: 5
jakość usług: 3
awaryjność: 1
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 4
3.7
* maksymalna ocena 6