Widok

Tylko dr Tomasz Sujkowski!!!

Nie ma lepszego weterynarza w całym trójmieście. Miałem już kilka zwierzaczków i miałem też możliwość poznania metod pracy kilku weterynarzy! Ale tylko w przypadku Pana Tomasza jestem w stanie we wszystkich kategoriach tj. profesjonalizm, cena leczenia, podejście do zwierząt wystawić najwyższą ocenę!!! Widać, że jest lekarzem z powołania, a nie z koniecznośći i dla kasy! Inni weterynarze powinni się od Niego uczyć:-)
popieram tę opinię 122 nie zgadzam się z tą opinią 11
Nie mogę dodzwonić się do gabinetu. Czy Ktoś z Państwa ma informację, czy jutro jest otwarty gabinet i w jakich godzinach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dlaczego jestem wierna Tomkowi Sujkowskiemu? Bo juz wiele lat temu zrobil na mnie dobre wrazenie podejściem do swojej pracy. Dwa z wielu przykładów...
Postawił na nogi mojego 14 letniego owczarka po wylewie- wiele wizyt i zastrzykow i już było całkiem dobrze ale po kilku tyg zaczęły się inne problemy. W zwiazku z tym w jakim wieku byl pies...podjęłam decyzję o zakonczeniu jego cierpienia i jego uspieniu - Sujkowski złotówki nie wziął za leczenie i wizyty, zapłaciłam tylko za utylizacje zwłok zgodnie z waga psa.
Sujkowski wyleczyl mojego Maine Coona z zapalenia dziąseł, ktore groziło wyrywaniem wszystkich zębów. Leczenie trwało wiele tygodni, przepisywal mi recepty na maści i antybiotyki ktore realizowałam w aptece, 1-2 razy w tyg mialam wizyty kontrolne. Leczenie trwało baaaardzo długo a gdy zakończyło się sukcesem cieszył się nie mniej ode mnie. Gdy chciałam się z lekarzem rozliczyć usłyszałam z oburzeniem: "za co ja mam Cię skasować jak Ty cała robotę w domu odwalilas ?!"
To jest lekarz do którego chodzę bez obaw. Wiem ze moj zwierzak otrzyma pomoc a ja sie nie musze obawiac ze koszty przeciagajacego się w czasie leczenia beda przekraczac moje mozliwosci finansowe. Odnoszę wrażenie, że Sujkowski przy leczeniu roznych schorzen pomaga nieodpłatnie a koszty obejmują tylko koszt podanych leków lub wykonanych badan.
Polecam z czystym sumieniem bo warto odstac swoje w kolejce. Zwierzak otrzyma właściwą pomoc a Wasz budżet domowy nie ucierpi na tym drastycznie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam się z Tomasz to wspanialy człowiek chodze z psami już 20 lat
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakbys byl u Pana Tomka to bys zrozumial. Moze jest srednio kontaktowy ale ja mu ufam, powierzylam najukochansza sunie i zrobilabym to jeszcze raz bez zastanowienia!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
To proszę chodzić do lepszych. Do doktora chodzę 30 lat leczył i leczy jeszcze do dzisiaj moje yo. reczki i żyją zdrowo i szczęśliwie jedna 17 lat druga ponad czternaście trzecia będzie miała zaraz 15 a najmłodsza skończy niedługo 6lat.

hmmm. Marketing szeptany w kiepskim wykonaniu. Rozumiem, że wszystkich weterynarzy odwiedziłeś, a nie kilku? Jeśli tylko kilku, to skąd wiesz, że nie ma lepszych?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16

kobieto lecz sie to pisze ja tata Figi i Bajki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Leczyłam i leczę swoje zwierzęta od prawie dwudziestu lat u Pana Tomka. Nie znam lepszego weterynarza niż Pan Tomek. Jest osobą bardzo uczciwą, świetnie zna swoją profesję i wyleczył mi koty i psy. Ostatnio szybko postawił Hektora na "nogi". Jeżeli zwierzę nie rokuje na wyzdrowienie to mówi o tym uczciwie. Polecam tym, którzy mają różne domowe stworzenia do odwiedzin. Myślę, że nie pożałujecie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam. Najlepszy specjalista w trójmieście. Bardzo dobre podejście do pacjenta i magiczne, delikatne dłonie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie ma o mojego przyjaciela walczył rok! piesek mial 15 lat zanik miesni tylnych łap..od razu powiedział ze go nie uzdrowi,ale oddany do końca postawił go na nogi.P.Tomasz kocha zwierzęta i swoją pracę oddany w każdej minucie dla swoich zwierząt..DZIĘKUJĘ MU ZA TO ZE BYŁ Z MOIM PRZYJACIELEM DO KOŃCA..WIELKI SZACUNAK DLA PANA TOMASZA ZA TO CO ROBI..
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ty Dziadowo inni się mogą uczyć od o.Tomka najlepszy w trojmiescie weterynarz
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1
wrócił. Moja Pepsi zarobiła już igłą w jego gabinecie ;) Tak to zrobił, że nawet nie poczuła ukłucia.
Od niedawna mam szczeniaczka Berneńczyka i pierwszy raz poszłam na wizytę do p. Tomasza - bez zbierania opinii, tak z ulicy, jest gabinet, nie mam daleko, to wchodzę. Bardzo rzeczowy i konkretny człowiek. Pozostawił pozytywne wrażenie, postanowiłam, że u niego właśnie będę szczepić i leczyć Pepsi. Na następną wizytę wybrałam się z mężem, podejście lekarza do naszego psa tylko utwierdziło mnie w decyzji wyboru weterynarza. Mąż natomiast "zakochał" się w tym doktorku i mówi, że jest pod wielkim wrażeniem. Aż zazdrościmy naszemu psu takiego lekarza, może mógłby jeszcze drugi fach skończyć i ludzi leczyć ? ;p
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Orientuje się ktoś czy Pan Tomek wrócił z urlopu ? Jego obydwa telefony nie odpowiadają, tak jakby były odłączone od sieci...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mój niezyjacy Skrapi i obecny Ozik kochaja Pana Tomka a chodze do Doktora od 28 lat ze swoimi futrzakami
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
chodze do doktora od 28 lat leczyl mojego Skrapiego ,obecnie Ozika i nie ma lepszego przyjaciela zwierzków od Pana Tomka
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od 18 lat lecze moje zwierzaczki u dr. TOMASZA , nie zamienie go na zadnego innego weterynarza, mimo ze mialam z kilkoma juz stycznosc tylko u tego dr. Mam 100 % zaufanie i wiem ze moja psina ma dobra opieke! Lekarz nez watpienia z powolania!! Nie licza sie tu pueniadze a zdrowie zwierzat wiec i ceny sa b.dobre ! Kazdy ma prawo do oceny, ale po co tu roztrzasac swoje zale skoro 1 czy 2 osoby na pewno nie popsuja opini doktora..
Polecam!
Absolutnie się z Panią zgadzam.

Doktor fenomenalny! palma mu nie odbiła, nikogo nie odprawi z kwitkiem. Jest NORMALNY, pomocny, i bardzo mądry.

Pozdrawiam serdecznie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj dla ciebie to potrzebny lekarz bez mocy tzw psychiatra
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj takiego lekarza nie znam miałam bardzo duzo zwierzaków ale takiego oddanego lekarza jak Pan TOMEK TO NIE ZNAM kOCHA ZWIEZĘTA I TO JEST W TYM WSZYSTKIM NAJWAZNIEJSZE A JEZELI BYŁ NIEMIŁY DLA PANI TO MOZE MIAŁA PANI KOŁNIERZ Z LISA?
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kocham Pana, Panie Sujkowski :-)
4 lata borykałam się z niezwykle dokuczliwym psim problemem, który Pan Sujkowski zdiagnozował w... korytarzu a po minucie miał już antidotum. Wielki problem 4 lat, z którym nie poradziło sobie 5 weterynarzy, niby to najlepszych, ZNIKNĄŁ.

Jestem PO OGROMNYM WRAŻENIEM, jest Pan dla mnie Doktorem House'm weterynarii :-)
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry