Widok
Tylko dr Tomasz Sujkowski!!!
Nie ma lepszego weterynarza w całym trójmieście. Miałem już kilka zwierzaczków i miałem też możliwość poznania metod pracy kilku weterynarzy! Ale tylko w przypadku Pana Tomasza jestem w stanie we wszystkich kategoriach tj. profesjonalizm, cena leczenia, podejście do zwierząt wystawić najwyższą ocenę!!! Widać, że jest lekarzem z powołania, a nie z koniecznośći i dla kasy! Inni weterynarze powinni się od Niego uczyć:-)
Potwierdzam,
to doktor z prawdziwego zdarzenia. Wyrozumiały, dokładny, uczciwy. Pomógł nie tylko mojemu psiakowi ale tez innym u wielu moich znajomych. Jest szczery i nie naciąga na kasę. Ceny też ma rozsądne.
Gdy trzeba zostanie po godzinach lub przyjmie w niedzielę.
Mało jest takich lekarzy z powiołania.
Bywałam u wielu różnych ale tego już nie zmienię i zawsze bedę polecać.
to doktor z prawdziwego zdarzenia. Wyrozumiały, dokładny, uczciwy. Pomógł nie tylko mojemu psiakowi ale tez innym u wielu moich znajomych. Jest szczery i nie naciąga na kasę. Ceny też ma rozsądne.
Gdy trzeba zostanie po godzinach lub przyjmie w niedzielę.
Mało jest takich lekarzy z powiołania.
Bywałam u wielu różnych ale tego już nie zmienię i zawsze bedę polecać.
Ja też potwierdzam że to najlepszy weterynarz jakiego poznałam przez 12 lat szukałam wet. poprzednia suczka jak i obecna leczona była u doktora i fakt nawet do łapki chorej przyjechał do domu bo mi samochód nawalił a nie miałam transportu, aby tylko dać zastrzyk.
P. Tomku jak może czyta Pan takie komentarze to pozdrawia Mojra i jest jej bardzo smutno że obecnie została bez takiej fachowej opieki w kraju gdzie obecnie się znajduje na pewno nie znajdziemy już drugiego takiego weterynarza.
Polecam 100% lekarz z powołania.
A co do P. Marii to myślę że jest po prostu zawsze nie zadowolona i dlatego tak namiętnie chce popsuć opinie, ale Pan doktor sam się obroni wystarczy raz pójść na wizytę a już się tam zostaję i nie szuka innego weta.
P. Tomku jak może czyta Pan takie komentarze to pozdrawia Mojra i jest jej bardzo smutno że obecnie została bez takiej fachowej opieki w kraju gdzie obecnie się znajduje na pewno nie znajdziemy już drugiego takiego weterynarza.
Polecam 100% lekarz z powołania.
A co do P. Marii to myślę że jest po prostu zawsze nie zadowolona i dlatego tak namiętnie chce popsuć opinie, ale Pan doktor sam się obroni wystarczy raz pójść na wizytę a już się tam zostaję i nie szuka innego weta.
Przychodnia dr Tomasza Sujkowskiego znajduje się teraz pod innym adresem nieopodal poprzedniego budynku.
Aktualny adres to ul. Żółkiewskiego 1, 81-198 Pogórze.
Tu jest mapka:
http://tomaszsujkowski.pl/
Aktualny adres to ul. Żółkiewskiego 1, 81-198 Pogórze.
Tu jest mapka:
http://tomaszsujkowski.pl/
RE: Tylko dr Tomasz Sujkowski!!!
Potwierdzam w całej rozciągłości!!! Najlepszy lekarz jakiego do tej pory spotkałam!! Wyrozumiały, pełen pasji swojego zawodu i co najważniejsze posiada zamiłowanie do zwierząt- a nie do pieniędzy co w obecnych czasach jest coraz częściej spotykane. Mam pierwszego w życiu psa (moja perełka). Doktor opowiedział mi bardzo dużo o tej rasie uczulił na aspekty wychowania psa (czego nie znalazłam w internecie) zadbał o nią kiedy rower przejechał jej po brzuszku i mogłabym tak wymieniać w nieskończoność. Ufam tylko dr. Tomkowi. Szczerze polecam i żałuje, że jako pacjent nie mam takiego lekarza!!!
Zgadzam sie,tez mialam niedawno przyjemnosc poznac dr Sujkowskiego,lecze u niego swojego pieska. Wspanialy,spokojny i rzeczowy lekarz,zupelnie nie rozumiem,jak mozna wogole wystawic zla opinie na temat owego lekarza. Polecam wszystkim,ktorzy szukaja profesjonalisty. Ludzie !! Ze swoimi pupilami gnajcie TYLKO do dr Sujkowskiego !!