Widok

Tymczasowo: http://www.harpagan-27.prv.pl

Witam,

Niestety wynikły chwilowe problemy związane ze zmianą delegacji.
Mogę jedynie powiedzieć, że nie jest to zależne osobiście ode mnie (od jakiegoś czasu nie zajmuje się już stroną www.harapgan.gda.pl, bynajmniej teoretycznie).
Jednak moje wrodzone poczucie obowiązku zobowiązało mnie do zainteresowania się tematem. Dlatego napieram i staram się sprawę rozwiązać.

Tymczasem: http://www.harpagan-27.prv.pl

--
Pozdrawiam
Leszek Miazga
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
...i jeszcze: www.harpagan-27-news.prv.pl

Zdaje sobie sprawę, że część linków nie działa;/

--
Pozdrawiam
Leszek Miazga
Ta ale ta strona jest pusta(oprócz tła żadnych informacji),poza tym czy organizatorzy będą potwierdzać zgłoszenia , bo ja swoje i nie tylko wysłałem ale brak odzewu.
Nawet jezeli oficjalnie nie potwierdza, to przyjezdzasz z dowodem wplaty i wyjasniasz wszystko na miejscu. K.
No dobrze, zgłoszenia są, ale na jaki adres wysyłać je? do Neptuna? i czy pieniądze wysyłać przekazem czy na konto? A może narazie lepiej nie wysyłać, poczekać aż się organizatorzy odezwą?
Jak przypuszczam nic w organizacji Harpagana sie nie zmienilo (poza tym, ze nie dziala strona). Obowiazuje umieszczony tam regulamin i podane formy wplat. No i niestety jak na razie nie dojda do organizatorow zgloszenia wyslane na adres harpagan@harpagan.gda.pl.
wpisowe elblążan spod znaku ESR zostało już wysłane - 6 gniewnych wyruszy do Bytowa o 3:30 am 17 kwietnia - reszta wyjdzie w praniu

z www.bikerelblag.hg.pl - pozdrawia Darecki
> wpisowe elblążan spod znaku ESR zostało już wysłane - 6
> gniewnych wyruszy do Bytowa o 3:30 am 17 kwietnia - reszta
> wyjdzie w praniu

też już uregulowałem finanse jakieś 1.5 tyg temu, tylko że ja w porównaniu do Was się wycwaniłem - będę już od piątku a moze i czwartku w okolicy Bytowa.. ;P (wiesz.... quady... helikoptery... analiza terenu... troche musi potrwać :)))
A jeśli ktoś startuje pierwszy raz i nie wie jaki jest adres, na który trzeba wpłacić pieniądzę? Pomożecie? :)
11. OPŁATA STARTOWA:

Wpisowe należy przesłać przelewem na konto Klubu InO NEPTUN, 80-826 Gdańsk ul Ogarna 72.
Numer konta BZ WBK I Oddział Gdańsk 04 10901098 0000 0000 0912 5069 z dopiskiem „HARPAGAN-27”.
Kserokopie dowodu/skany wpłaty należy przesłać wraz ze zgłoszeniem.

Wysokość opłaty startowej:

Trasa
Płatne do 2.04.2004 - 30,- PLN
Płatne po 2.04.2004 lub na starcie - 40,- PLN

Wpłaty za kilka osób (w ramach zgłoszenia) można dokonywać na jednym przekazie podając nazwiska
i imiona wszystkich zgłaszanych!!!

trochę szczegółów na - www.harpagan-27-news.prv.pl

Dziękuje bardzo za szybką odpowiedz.
Nie ma sprawy, wszak jestem
PRZYJACIELEM HARPAGANA

Łopatka napisał(a):

> Nie ma sprawy, wszak jestem