Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
średnio polecam wątek zamknięty jedzenie niby dostosowane dla dzieci żłobkowych no ale kto daje 13...
~mamusia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 marca 2014

Super polecam wątek zamknięty Jestem zadowolona, moja córeczka nauczyła się tu jeść samodzielnie, załatwiać...
~madzia
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 31 lipca 2012

żłobek godny polecenia wątek zamknięty Naszą córeczkę puściłam do żłobka jak miała 6 mies. Szybko polubiła żłobek....
~mama Ani
2

dodano: 26 listopada 2011

Babcia Maria - opinia wątek zamknięty Trzeba przyznać ,że dziecko tutaj szybko się zaklimatyzowuje i jest radosne...
~Babcia Maria
-

dodano: 9 maja 2012

Maria-babcia - opinia wątek zamknięty Bardzo fajny żłobek,pod każdym względem ,polecam go szczerze mamom
~Maria-babcia
-

dodano: 9 maja 2012

naprawdę polecam wątek zamknięty bardzo miła i przyjazna atmosfera. czuję, że zostawiam moją córeczkę w...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 17 grudnia 2011

Polecam wątek zamknięty Fachowa opieka, bardzo miła i przyjazna dziecku atmosfera :) Szczerze polecam...
~Katarzyna
-

dodano: 17 grudnia 2011

Polecam !!! wątek zamknięty Wysłałem Synka do tego żłobka, jestem bardzo zadowolony, Widać że Pani...
~Rodzic1
-

dodano: 15 grudnia 2011

kasia - opinia wątek zamknięty żłobek bardzo dobry, polecam!! moj maly skarbek jest bardzo zadowolony!!
~kasia
-

POLECAM BARDZO!!!!! wątek zamknięty POLECAM BARDZO ŻŁOBEK U TYGRYSKA!! PRZYSTĘPNE CENY, DOBRA OPIEKA PEDAGOGICZNA...
~mama
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry