Widok

UBER Czy warto? Czy mówią prawdę?

Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Witam, nie wiem czy ten post powinien się tu znaleźć, ale chciałbym zasięgnąć informacji na temat tej firmy(aplikacji). Pomijam fakt o legalności tej pracy, ale jest tyle ogłoszeń i samych firm współpracujących że aż chce się spróbować. Oferują nawet 1500zł tyg. Czy jest to prawda? W necie mimo wszystko jest mało informacji odnośnie pracy z tą aplikacją. Dużo jest natomiast postów informujących o atakach na kierowców Uber przez taksówkarzy czy też informacji reklamowych itp. Jest ktoś z Trójmiasta kto mógłby się wypowiedzieć w tym temacie? Zawistnym taksówkarzom z góry dziękuje za wypociny, wasze opinie i tak nie mają wartości.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dziękuję za ciekawy artykuł i link do https://praca-kierowca.pro/uber-z-w%C5%82asnym-samochodem . Zawsze interesowała mnie możliwość pracy z Uberem w USA. Jako kierowca Ubera można mieć elastyczny grafik i zarabiać na własnym samochodzie. Rozważyłbym wszystkie zalety i wady przed podjęciem decyzji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przy malym zusie ok, ale jak masz duzy zus - 2045 to starczy Ci na przeżycie

Czyli wynajem auta kosztuhe tyle co skladki ZUS przed podwyzka

uber najlepsza taksówka
Jeżdżę jako kierowca i nie narzekam. Na spokój ie dla mnie na czysto po odliczeniu wszystkiego zostaje mi 1200na czysto po. Prostu trzeba trafić na uczciwego przewoźnika i tyle. Pozdro

Trzy cilidrowe skodziny niejednokrotnie obrzygana na gaz to ile wytrzymują teraz to tylko taki zlom jezdzi w uberze i najlepiej Ukrainiec
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

To chyba musiałeś 100000 tys km zrobić w miesiąc żeby ci to wszystko padło albo jeździsz jakimś starym gruchotem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie korzystałam nigdy z Ubera, ale wiem, że teraz istnieje wiele tanich korporacji taksówkarskich. Widziałam, że firma Free Now potrzebuje kierowców. Wystarczy posiadać m.in. prawo jazdy przez co najmniej rok, własny samochód i licencję TAXI. Zarobki można zwiększać dzięki stałym klientom czy kursom na lotniska. Szczegóły tutaj https://onlygo.pl/oferta/praca-free-now .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdajesz sobie sprawę ile kosztowała benzyna w grudniu, a ile kosztuje teraz? Wszystko podrożało.

uber oczami naiwnego pasażera: Przejazd 4.12.2020 z Lotniska w Krakowie na dworzec kolejowy. W aplikacji kliknięte i zapłacone +/- 40 zł. Rachunek wysłany na maila w dniu przejazdu na kwotę, jaką zapłaciłam za przejazd. I BUM: 6 miesięcy później (nie było BOLTa a bardzo się śpieszyłam, więc kliknęłam UBERA) dopłaciłam za przejazd z grudnia 100% czyli przejazd kosztował mnie w sumie prawie 80 zł. @#$%^&*&^%$# !!!. Piszę maila i chcę sprawę wyjaśnić, ale okazuje się, że minęło 30 dni od przejazdu więc reklamować nie mogę. Problem polega na tym, że aż do dzisiaj nie miałam co reklamować. Aplikację usuwam, wszystkich przestrzegam przed nową formą "taksiarskiego złotówkarstwa" i generalnie bardzo niepolecam.

Zawieszenie hamulce sprzeglo skrzynia opony zarowki rozrzad to wszystko mi padlo w ciagu pol roku koszt ponad 6 tys. Nie zarobilem nawet na to . Losiu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jestem kierowcą w Uberze ,żeby nie było.Tak Ci powiedziały te lemingi w biurze wedrownym?Jakieś gwarancje na to masz?Więc radze wam Panowie uważać narazie po prostu niż wierzyć korpo.Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Poleciałeś Kolego.Chyba nie chodziło Ci o demokrację, a kapitalizm to sie zgodzę,ale trochę filozoficzny wywód ,a chłopak ,który zapoczątkował temat chciał się konkretów dowiedzieć.

Pojechałeś z nimi.Takich ,,ludzi"to ja szanuje...Dno i wodorosty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Doinformuj się ,a potem dołącz do dyskusji.

Ja miewiam i 50 na godzinę ,zależy jak jeździsz,w jakich porach,co wozisz,jak liczysz forse.Pozdro
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gdzie Ty pracowałeś?W Korei . czy gdzie?Co to za Mongolskie teorie?Ucisz się złotówo ,bo to co usłyszałeś to Cie w ..... robili.
Ciężko to tak wytłumaczyć osobie jeżeli nie miała z tym styczności osobiście.To jest kwestia skali i masówka,wtedy zarabiasz,albo samemu i jest ciężko ,ale na luzie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękujemy za Twoje ,,wypociny",licz tak dalej ,a świat się zmienia,to klient w dzisiejszych czasach decyduje o rynku ,a nie zatwardziali,przepaleni,wiecznie zrzedzący,cwaniakujący i niezadowoleni z życia taksiarze.Życie...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pierwsze słysze że ktoś jeździ za cudze paliwo.Chyba ,że jest pseudozatrudniony(czyli tylkk szofer-pracownik).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry