Widok
olala82, jeśli chodzi o spódniczkę, to zależy jak się ją nosi, bo jeśli guma jest w talii, to wtedy spódnica sięga mi ciut za kolano, tzn zakrywa je, ale widac całą łydkę. Jeśli gumę założyć na biodra - to spódnica sięga parę cm dalej. No i dla mnie to ona nie jest szara, tylko taka jakby zgniłozielonobrązowa.
gosik14, czarny sweterek jest cieniutki i ma bardzo duży dekolt, ja go nosiłam z koszulką na szerokich ramiączkach pod spodem, ale można też go załozyć bezpośrednio na ciało - nie będzie prześwitujący.
Spodnie mają z boku naszyte lampasy (widać je na zdjęciach),poza tym innych pasków pionowych nie mają. w biodrach - około 98-100 cm
Spodnie mają z boku naszyte lampasy (widać je na zdjęciach),poza tym innych pasków pionowych nie mają. w biodrach - około 98-100 cm
prośba o numer tel jak mozna na maila xyz124@o2.pl, chciałabym przymiezyć kilka rzeczy jeśli będzie to możliwe-bluzki, te jasne spodnie pełna długość czy rybaczki? .Mieszkam na obłuzu także niedaleko biała elegancka, ta druga biała, czerwona z długim rękawem i jeszcze kilka innych , spodnie na jaki wzrost 176 cm , czy nie za krótkie są.
Czekam na odpowiedz
Czekam na odpowiedz

gosik14, parę dni temu wymierzyłam spodnie i napisałam Ci odpowiedź, ale teraz widzę, że jej nie ma :( Musze jeszcze raz dokonac pomiarów, ale to juz nie dziś, bo mała nie daje mi posiedzieć przy komputerze.
A tak w oogóle, to jak w stronę L-ki?? W watku odchudzającym widziałam,że mamy taka sama wagę, a ja czuję się pomiędzy S-M :)
A tak w oogóle, to jak w stronę L-ki?? W watku odchudzającym widziałam,że mamy taka sama wagę, a ja czuję się pomiędzy S-M :)

[/url]