Widok

UFO w Trójmieście

Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
Może temat wyda wam się głupi jednak wczoraj 1.08 ok godz 23
doświadczyłem czegoś czego nie widziałem nigdy na oczy.
Ok 30 pomarańczowych jaskrawych świateł poruszajacych się w linii poziomej - poruszały się wolno znikały w świetle księżyca. Po kilku minutach zza drzew pojawiały się nowe ;/

Widział ktoś z was to co ja??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wpadaly w "otchłań"..? Pośledzę wątek.. interesujący jak dla mnie.. ;)
wczoraj okolo godz. 20 (9.04.2011) zjezdzajac z moreny w strone kartuskiej, formacja 4-5 pomaranczowych obiektow, poruszajacych sie z roznymi predkosciami, czasmi b.blisko siebie.... czy ktos rowniez to widzial?
mogą to być tzw. chińskie lampiony popularne teraz na weselach - dają takie efekt własnie , choć ja sama tego lata widziałam coś podobnego ok. godz. 23 jednak jestem pewna , że to nie były lampiony leciały ze wschodu na zachód , w prostej linii i znikały wszystkie jakby w 1 punkcie leciały jeden za drugim bezszelestnie i znikały gdzies w oddali , nie było nic słychać ....takie pomarańczowe światełka
A ja je nagrałem kamerą!!
Tez cos widziałem swiecacego nad Gdanskiem,pochodze z Gdyni i widzialem z balkonu z jednych z wiezowcow na Obłuzu.
Moja ocena jest taka ze to musialo byc cos innego niz samolot czy helikopter.
Co
Nieco spóźnione, ale ja wczoraj widziałam nad lasami oliwskimi bardzo jasny obiekt przypominający księżyc nad lasami oliwskimi w Gdańsku. Księżyć musialby wyjątkowo przyśpieszyć zeby znaleźć się tam o tej godzinie;) Może ktoś słyszal o jakiś działaniach lotniczo - militarnych??
Ja wczoraj widziałam 10 pomarańczowych świateł w wnych odległościach , poruszających się wolno i ginęły kolejno. To byłp po godz.22 , 7 sierpnia 2009
TAK, nie byłeś sam. Ja widziałem to wieczorem 31.VII i zrobiłem zdjęcia. Wysłałem nawet na onet.pl jako news. Dziwi mnie, że nie ma reakcji w mediach na takie rzeczy. Ja widziałem 10 obiektów ognistych pomarańczowych 60km od Bydgoszczy. Oto link, gdzie tą informację umieściłem:
http://wiadomosci.onet.pl/cynk/359,16993,cynk.html

Zobacz też artykuł:
http://facet.interia.pl/news/ufo-na-brytyjskim-niebie,1345326,2717

Wypowiedz się na Onecie żeby być w jakimś miejscu jednym i skupić wypowiedzi w jednym miejscu.
do góry