Widok

UKRADZIONO ROWER OSOBIE NIEPEŁNOSPRAWNEJ

Rowery Chełm Temat dostępny też na forum:
19 MAJA 2011 SKRADZIONO MI ROWER SPOD FIRMY- CZERWONA MERIDA KALAHARI 550. ROWER MI POTRZEBNY NIE TYLE DO REALIZACJI SWOJEGO HOBBY, ILE DO RECHABILITACJI, JESLI ZNAJDZIE SIE UCZCIWA OSOBA, BARDZO PROSZE O ZWROT
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jaki numer ramy?
Można wiedzieć jak był zapięty?
nie był zapiety bo odeszłem na pare sekund
złodzieja nie obchodzi czy jesteś osobą niepełnosprawną zwłaszcza jak widzi iż poruszasz się na rowerze. Gdyby to był wózek inwalidzki to może i by takiego drania sumienie ruszyło i by odpuścił choć zapewne i tak dochodzi do kradzieży i takich rzeczy. Tak czy inaczej podobnych wątków było już sporo ostatnimi czasy i widzę że nic to nie trafia do wyobraźni posiadających dwa kółka... kilka sekund... i wystarczyło!
Napisz w jakiej to było okolicy ..
Może są tam gdzieś kamery ..
Powodzenia i powrotu do zdrowia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
trakt swietego wojciecha 3
http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,9631171,Trzeci_zlodziej_roweru_Hindusa_zatrzymany__Sam_sie.html

Gdyby policja działała z takim samym zaangażowaniem w sprawach kradzieży rowerów w trójmieście bylibyśmy bezpieczni. Obawiam się, że Hardcore i Bakuś nie byli jedynymi specjalistami od profesjonalnej kradzieży rowerów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobre jest zdjęcie ;)
Narzędzia, które posłużyły nastolatkom do kradzieży roweru Hindusa ... ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przykre. Mogę zaproponować pomoc, posiadam rower którego chwilowo nie używam, mogę Ci go udostępnić oczywiście bezpłatnie, do czasu zorganizowania sobie nowego roweru. Rower MTB, rozmiar ramy 19", rama stalowa HI-TEN, więc demonem lekkości nie jest, wyregulowany i gotowy do jazdy.Jeśli jesteś zainteresowany pisz: b20031974@wp.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki za dobre chęci ale już mam nowy.
rower jest mi potrzebny bardziej niz powietrze:), dzięki Bogu już rozwiązałem ten problem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polska nasz piękna

Inne tematy z forum Kryminalne Trójmiasto

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry