Widok

UL. TUCHOMSKA

Drodzy mieszkancy, ktorzy musicie meczyc sie codziennie jezdzac po dziurawej pelnej wybojow ulicy Tuchomskiej mam do Was pytanie co mozemy zrobic aby polepszyc dojazd ta ulica??? Wiem ze ma byc ona robiona ( asfalt i inne cuda) ale to dopiero w maju a przypomne ze jest koniec stycznia:(.Moze jakies pismo do UG Zukowo albo delegacja z podpisami. Moze jest jakas madra glowa ktora prawnie jest wstanie cos zdzialac. Boje sie spojrzec w podwozie samochodu a tu tylko jeszcze gorzej bedzie. Czekam na jakies sensowne pomysly do zrealizowania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tuchomska w tej chwili jest juz praktycznie nie przejezdna.... tluste miesiace przed specami od zawieszeń :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chociaz patrząc z okna widać, ze co niektórzy nawet potrafią wyprzedzać na tych dziurach... szkoda mi waszych pracodawców.... ale najlepsze auto to służbowe auto
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam tylko prośbę aby uważać na ul. Polną. Niektórzy wjeżdżając na płyty dostają wiatru w skrzydła i nie pamiętają o tym, że Tuchomska jest ulicą podporządkowaną do Polnej w stronę szkoły.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jak wyjedziesz z polnej to cie jeszcze ztrabi...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skoro ul. Tuchomska jest nie przejezdna napisać do zarzadu drug żeby zamknęli ulice - a jak.
Piechotą po tej mazi też ledwo można chodzić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Obrzeżem Gdańska jest Bysewo,które graniczy z gminą Żukowo.I niestety jest bardzo zaniedbane,żeby nie powiedzieć , że zapomniane przez władze Gdańska
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ostatnio czytając 3miasto natknąłem się na taki artykuł:
https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Pomysl-utwardzenia-drog-na-polnocy-Gdyni-n120694.html
Tam mieszkańcy piszą petycję organizują się myślę że jest ok. Tutaj w baninie szczekaja jeden na drugiego. Jest tyle nienawisci i zawzietosci że brak słów żeby to opisać.
Tutaj dogadać się między sobą ludzie nie mogą a co dopiero zrobić taką akcję.
Każdy się czuje Panem na swoich włościach - i tak pewnie będzie i zostanie, smutna prawda.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak w tej książce socjologa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ma terenowe auto :)

Tuchomska jaka jest kazdy widzi, ale akurat zastepca burmistrza to bardzo mily i porzadny czlowiek.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

gdzie ten zastepca burmistrza mieszka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na Tuchomskiej

To pewnie dlatego jedną z młodszych ulic z banina ma mieć asfalt ale zdaje się tam coś prokuratura ma zamiar działać jeśli chodzi o niektóre decyzje vice
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Tuchomska jedna z mlodszych ulic? Skad takie brednie...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Troli, którzy o Baninie nic nie wiedzą coraz więcej no,no ...
dla mnie bomba ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bez przesady. Przeciez to glowna ulica Banina! A akurat pan vice wydaje sie osoba racjonalna.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

mhm bardzo główna ulica. Prowadząca do arcyważnego Nowego Tuchomka. Na forum mamy już dno całkowite.
Te wszystkie debilne tezy piszą chyba urzędnicy bo NIE WIERZĄ że mieszkańcy Banina są takimi tępakami.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pewnie dlatego ze na tej ulicy jest szkoła i dlatego ze szkoła dostała dofinansowanie z UE był tez warunki do spełnienia, które gmina musi spełnić m.in droga.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

To droga do szkoły już jest zabudowa wzdłuż tucholskiej jest dość młoda niestety w porównaniu z księżycową czy pszenną nie mówię o ilości nowych osiedli powstających przez 6 miesięcy księżycową to zdaje się pierwsza ulica po drugiej stronie banina która jest kompletnie ignorowana przez władze gminy nawet na yumby składali się wszyscy mieszkańcy tej strony banina
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czy ktoś ma jakieś informacje co dalej z tuchomska ? Ktoś wspominał o asfalcie.... ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry