Widok

UL. TUCHOMSKA

Drodzy mieszkancy, ktorzy musicie meczyc sie codziennie jezdzac po dziurawej pelnej wybojow ulicy Tuchomskiej mam do Was pytanie co mozemy zrobic aby polepszyc dojazd ta ulica??? Wiem ze ma byc ona robiona ( asfalt i inne cuda) ale to dopiero w maju a przypomne ze jest koniec stycznia:(.Moze jakies pismo do UG Zukowo albo delegacja z podpisami. Moze jest jakas madra glowa ktora prawnie jest wstanie cos zdzialac. Boje sie spojrzec w podwozie samochodu a tu tylko jeszcze gorzej bedzie. Czekam na jakies sensowne pomysly do zrealizowania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziecko radnego musiałoby zostać potrącone. Naprawdę nie widzę innej możliwości :/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co trzeba zrobić aby wyrównali Tuchomską? Już nie pytam o asfalt bo to kiełbasa wyborcza ale litości, chociaż trochę ją wygładzić, bo nie da się jeździć, a niestety muszę 2 razy dziennie. Trzeba pismo?, wystarczy telefon?, A może zadziała dopiero pozew zbiorowy albo temat dla uwagi?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Panie Wojtku, prosimy o komentarz!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
I co pajacu Wojtku z 2 komentarza ? Widzisz gdzieś ten asfalt ??? Człowieku ? A tak się plułes....
Czy coś już komukolwiek wiadomo co z tuchomską? 1 dzień deszczu i krajobraz jak na księżycu, jechać się nie da, dziura na dziurze jakby drogę zmyło.
:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To napewno :-) Żart?
Kultura to może za dużo powiedziane. Ale zdecydowanie większą kulturę można spotkać jadąc do GA albo GD.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przepraszam... W którym miejscu s Polsce zauważyć można kulturę jazdy?:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na czoło nie bardzo. Gdyby była jakakolwiek kultura jazdy w Baninie to progi nie byłyby potrzebne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na czoło sobie zamontuj próg . To po co drogi robić ? Niech zostaną dziury ,bagno będzie każdy wolno jeździł . Jestem za tym żeby zerwać asfalt. Baninska paranoja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeśli nie będzie progów to sam osobiście jeden sfinansuję. Dla własnego bezpieczeństwa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Już lepiej fotoradary. Po tych progach co 10 metrów czasem może jechać też pogotowie, policja czy straż pożarna...
Jak zrobią tuchomską to będziecie narzekać też.Jak wyleją asfaltową nawierzchnię i zrobiła chodnik.to niech zamontują progi zwalniające co 10 metrów.Bo inaczej nosa nie wstawisz z bocznej.Wystarczy wyrównać o ludzie pędzą jak szaleni bez namysłu na pieszych A NIEMÓWIĄCĄ O DZIECIACH I KOBIETACH Z WÓZKIEM.DO tego zrobią sobie skrót na Chwaszczyno.Tak jak lipową na Żukowo.JESTEM ZA ASFALTOWĄ DROGA I CHODNIKAMI W CAŁYM BANINIE.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

zgłoś gminie. przekażę jeśli ich to nie dotyczy

Po deszczu to efekt się tylko nasila. Ale fizyka działa cały czas.

Na Lotniczej odpowiada Starostwo

Przejezdzalem dzisiaj przez Banino,chodniki i ulice nie posprzatane,pelno piachu,kto odpowiada za sprzatanie:gmina czy starostwo?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardziej to po deszczu dziury powstają
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

A jak dla mnie to szkoda, że dzisiaj wyrównali Tuchomską. Już zaczęły się rajdy.

Ciężko zrozumieć, że im szybciej się jedzie po takiej drodze to tym prędzej wybijają się dziury. Nie wspominając o kurzu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry