Widok

UL. TUCHOMSKA

Drodzy mieszkancy, ktorzy musicie meczyc sie codziennie jezdzac po dziurawej pelnej wybojow ulicy Tuchomskiej mam do Was pytanie co mozemy zrobic aby polepszyc dojazd ta ulica??? Wiem ze ma byc ona robiona ( asfalt i inne cuda) ale to dopiero w maju a przypomne ze jest koniec stycznia:(.Moze jakies pismo do UG Zukowo albo delegacja z podpisami. Moze jest jakas madra glowa ktora prawnie jest wstanie cos zdzialac. Boje sie spojrzec w podwozie samochodu a tu tylko jeszcze gorzej bedzie. Czekam na jakies sensowne pomysly do zrealizowania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podatki- buahaha! 200zł podatku rocznie za mieszkanie w czworaku?- zbudujcie sobie za tą kasę metr kwadratowy asfaltu i cieszcie nim oko.
Ważne że macie sieć to możecie sobie pluć wzajemnie w twarz- gratulacje!
Szczęśliwej starości wśród zintegrowanych w opluwaniu się sąsiadów z czworaków!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

A dlaczego przed szkołą nie mogą się zatrzymywać samochody rodziców którzy przywożą dzieci do szkoły ? Muszą jechać na parking i pieszo drałować do wejścia. Jet tylko wyjątek dla jednej pani ,,blondi" przyjedzie Fiatem czerwonym 500, powierci tyłkiem i z gracją po schodach odprowadzi swoja pociechę do szkoły. wraca z uśmiechem i odjeżdża. wszystko jest O.K.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gdy byłem dzieckiem maszerowałem dwa razy dziennie po 4 km w jedna stronę do szkoły i korona mi z głowy nie spadła wiec nie rozumiem sporu o miejsce postojowe kilkadziesiąt metrów od szkoły. Proszę was nie wychowujmy inwalidów dziecko tez musi sie ruszać
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taaaak ale dlaczego oprócz tej pani nie wolno nikomu zatrzymywać się przed szkołą ?????????????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie pajacuj dużo wiecej osób tam staje jak dla mnie wjedz sobie i do szkoły....

dziwne, ze rano nigdy tam nie przyjedzie milicja, boja sie, ze mieli by za duzo roboty...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jak dla mnie to szkoda, że dzisiaj wyrównali Tuchomską. Już zaczęły się rajdy.

Ciężko zrozumieć, że im szybciej się jedzie po takiej drodze to tym prędzej wybijają się dziury. Nie wspominając o kurzu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bardziej to po deszczu dziury powstają
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przejezdzalem dzisiaj przez Banino,chodniki i ulice nie posprzatane,pelno piachu,kto odpowiada za sprzatanie:gmina czy starostwo?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na Lotniczej odpowiada Starostwo

Po deszczu to efekt się tylko nasila. Ale fizyka działa cały czas.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgłoś gminie. przekażę jeśli ich to nie dotyczy
Jak zrobią tuchomską to będziecie narzekać też.Jak wyleją asfaltową nawierzchnię i zrobiła chodnik.to niech zamontują progi zwalniające co 10 metrów.Bo inaczej nosa nie wstawisz z bocznej.Wystarczy wyrównać o ludzie pędzą jak szaleni bez namysłu na pieszych A NIEMÓWIĄCĄ O DZIECIACH I KOBIETACH Z WÓZKIEM.DO tego zrobią sobie skrót na Chwaszczyno.Tak jak lipową na Żukowo.JESTEM ZA ASFALTOWĄ DROGA I CHODNIKAMI W CAŁYM BANINIE.

Już lepiej fotoradary. Po tych progach co 10 metrów czasem może jechać też pogotowie, policja czy straż pożarna...
Jeśli nie będzie progów to sam osobiście jeden sfinansuję. Dla własnego bezpieczeństwa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na czoło sobie zamontuj próg . To po co drogi robić ? Niech zostaną dziury ,bagno będzie każdy wolno jeździł . Jestem za tym żeby zerwać asfalt. Baninska paranoja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na czoło nie bardzo. Gdyby była jakakolwiek kultura jazdy w Baninie to progi nie byłyby potrzebne.
Przepraszam... W którym miejscu s Polsce zauważyć można kulturę jazdy?:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kultura to może za dużo powiedziane. Ale zdecydowanie większą kulturę można spotkać jadąc do GA albo GD.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To napewno :-) Żart?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry