Widok

UL. TUCHOMSKA

Drodzy mieszkancy, ktorzy musicie meczyc sie codziennie jezdzac po dziurawej pelnej wybojow ulicy Tuchomskiej mam do Was pytanie co mozemy zrobic aby polepszyc dojazd ta ulica??? Wiem ze ma byc ona robiona ( asfalt i inne cuda) ale to dopiero w maju a przypomne ze jest koniec stycznia:(.Moze jakies pismo do UG Zukowo albo delegacja z podpisami. Moze jest jakas madra glowa ktora prawnie jest wstanie cos zdzialac. Boje sie spojrzec w podwozie samochodu a tu tylko jeszcze gorzej bedzie. Czekam na jakies sensowne pomysly do zrealizowania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

wyrównajcie z sąsiadami w czynie społecznym - proste
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wojtus tu nie chodzi o wygode. A doprowadzenie drogi do uzytkowania? Pewnie piszesz o czyms czego nawet nie widzialesz. Nie zycze Ci pokonywania tej drogi nawt raz dziennie. Pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

od niedawna tu mieszkasz chyba co? kiedys bywalo tak, ze byla nieprzejezdna w niektorych miejscach i tez trzeba bylo czekac az im sie zachcialo cos z tym zrobic
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Spokojnie będzie wyrównana, mieszka tam (w górnej części) radny z Żukowa. Ale z tego co wiem to nie chcą jej równać za często bo ludzie znacznie przekraczają te magiczne 50km/h o ile jest akurat ona wyrównana.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

czlowieku, bedziecie mieli w tym roku asfalt. Moze jeszcze maja polozyc ci plyty, bys mogl do maja wygodnie jezdzic?!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (15 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry