Widok
UNIKAĆ!
Zamówiłam pizze. Pierwszy problem? Brak wymiany składników. Chciałam wymienić pieczarki na pomidory, nawet nie zaproponowano opcji 'za dopłatą'. Odłożyłam telefon. Zadzwoniłam jeszcze raz. Tym razem: prośba BEZ pieczarek (po prostu nie mogę ich jeść).Pytam się o koszty dowozu (mieszkam max 2km od lokalu).Informują, że dopłaty NIE będzie, mieszcze się w strefie. Wszystko dobrze, zamawiam. Pizza dojechała po jakichś 20min. Przy płaceniu dowiaduję się, że jednak płacę 3zł więcej. No dobrze, przeżyję. Ale otwieram pizze i tu kolejna niespodzianka. Pizza cała w pieczarkach. Dzwonię ponownie do lokalu, żeby wyjaśnić sytuację. A tam ktoś od razu ma do mnie pretensje.. (bo nawet przeprosin nie było przy pierwszym telefonie) "czy mają przywieźć następną". A co do kosztów dostawy to okazało się, że zamówienie musi wynosić minimum 22zł, o czym mimo 3 pytań, nikt mnie nie poinformował! Na stronie i na ulotkach również nie ma tej informacji. 10 min po skończeniu rozmowy dostaję drugi telefon (chyba po rozmowie z kierownictwem), że przepraszają, kierowca już jedzie i mam oddać starą pizzę. Jestem ciekawa co zrobią z tą pizzą. Podgrzeją i zrealizują drugie zamówienie? Moja właśnie tak smakowała..
Moja ocena
Golden Chicken
kategoria: Jedzenie na wynos
obsługa: -
jakość potraw: -
czas realizacji: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
0.0
* maksymalna ocena 6
Pani chyba sobie żartuje na ulotkach jest napisane drukowanymi literami ze dowóz jest bezpłatny przy zamówieniu powyżej 22zł . Co do obsługi i pizzy , obsługa jest bardzo kulturalna i miła , pizza w golden jest najlepsza jaką jadłem w życiu ciasto kruche delikatnie podpieczone i składniki świeże! Nie wiem dlaczego Pani oczernia ten lokal skoro wszyscy wypowiadają się o nim dobrze i nie mają żadnych pretensji , może Pani ma zbyt wygórowane wymagania , a po Pani wypowiedzi i opini widać że tak ! Jeżeli Pani nie smakowało to proszę sobie upiec własną w domu , a nie wypowiadać się źle o tak dobrym lokalu jakim jest Golden. Mają najlepszą pizze w gdańsku!! Więc następnym razem proszę się zastanowić dwa razy co Pani wypisuje za głupoty!!
Proszę pana, albo pan tam pracuje albo jest pan właścicielem tego lokalu skoro tak pan się oburza. Ja w 100% zgadzam się z Panią gdyż próbowałem i kurczaków i "pysznej pizzy" i nie byłem zadowolony z żadnej z tych rzeczy. Mówi pan o zbyt dużych wymaganiach tej Pani. Słyszał pan kiedyś o czymś takim jak "klient nasz pan" ? Najwidoczniej nie, klient ma prawo wymagać jak i wyrazić swoją opinie w sieci.
Ogółem nie polecam, obsługa miła, lecz ceny i jedzenie pozostawiają wiele do życzenia.
Ogółem nie polecam, obsługa miła, lecz ceny i jedzenie pozostawiają wiele do życzenia.