Widok
UNIQUE NR 1 W TRÓJMIESCIE
Poszłam tam pierwszy jakiś czas temu ,byłam mega zadowolona ludzie obsługa,SELEKCJONER NR 1 :)Klimat nie do porównania w innych Sopockich klubach a trochę ich zwiedziłam .Ale przejdę do szczegółów ,czytam ze selekcjoner pijany,totalna bzdura teraz bywam tam mega często i nigdy nie widziałam selekcjonera pijanego bądź pijącego przy klientach,tak samo bramkarze czy koleś na szatni,owszem sączyli red bulla ale coś im się należy.Mega polecam ten klub klimat i ludzi tam jest wspaniałe miejsce do którego zawsze będę wracać ,a takie bzdury typu zapłaciłem 70 zł za drinka ,chłopie mogłeś poczytać o klubie i wogle a nie teraz jakieś żale nie wiadomo do kogo....
A i jeszcze kilka słów o barmanach zawsze dostałam takiego drinka że byłam w szoku ze można coś takiego zrobić pięknego z alkoholu ,cud ,miód i malinka każdy drinka jest pyszny i uroczo przystrojony :)Pozdrawiam cały Club:)
A i jeszcze kilka słów o barmanach zawsze dostałam takiego drinka że byłam w szoku ze można coś takiego zrobić pięknego z alkoholu ,cud ,miód i malinka każdy drinka jest pyszny i uroczo przystrojony :)Pozdrawiam cały Club:)
Moja ocena
Unique Club Sopot
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6